Πρωτοψάλτης: "Μόνο η νίκη στο μυαλό μας"

Πρωτοψάλτης: "Μόνο η νίκη στο μυαλό μας"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

protopsaltisΓια το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, το βράδυ (20.00) της Κυριακής, μίλησε ο Θανάσης Πρωτοψάλτης. Ο ακραίος των πρασίνων σχολίασε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη, άσχετα αν παίζουν εκτός έδρας.

Αναλυτικά:

«Θέλουμε να κερδίσουμε και να επανέλθουμε στις επιτυχίες. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε την απόδοσή μας σε υψηλά στάνταρ και να παίξουμε ως σύνολο. Αν συμβεί αυτό μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η αστάθεια σε μια ομάδα είναι λογικό αυτή την εποχή. Τα προβλήματα που έχει η ΑΕΚ δεν την αφήνουν να παίξει όπως θέλει. Εμείς μπορούμε να κερδίσουμε και αυτό μόνο έχουμε στο μυαλό μας. Δεν μας απασχολούν τα προβλήματα του αντιπάλου, γιατί αυτά μέσα στο γήπεδο ξεχνιούνται. Εμείς θέλουμε να επανέλθουμε στις νίκες συνδυάζοντας και μια καλή εμφάνιση. Και γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε όσο γίνεται καλύτερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X