Παπαδόπουλος στο enwsi.gr: «Παλεύουμε μόνοι μας χωρίς βοήθεια από κανέναν»

Παπαδόπουλος στο enwsi.gr: «Παλεύουμε μόνοι μας χωρίς βοήθεια από κανέναν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÖÏÉÂÏÓ ÓÕÊÅÙÍΈχει ζήσει στην ΑΕΚ (σχεδόν) τα πάντα. Και πολύ δύσκολα, αλλά και τα πολύ ωραία. Όλα αυτά τον «έδεσαν» με την ομάδα με αποτέλεσμα ο Γιώργος Παπαδόπουλος στα 37 του να δίνει και την ψυχή του στην ομάδα. Και το έχει αποδείξει πολλάκις.

Στο ματς με την Δράμα έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού από το ματς με τον ΠΑΟΚ και στον επόμενο αγώνα με τον Φοίβο Συκεών θα είναι ξανά στο παρκέ με τα «κιτρινόμαυρα». Ο Παπαδόπουλος μιλώντας για την πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα είπε στο enwsi.gr «Κερδίσαμε την Δράμα μετά από ένα δύσκολο και επίπονο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ήμασταν κουρασμένοι από το ταξίδι και για αυτό δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο ματς. Τελικά όμως κερδίσαμε και όταν το καταφέρνουμε σε με εμφανίσεις που δεν είναι καλές, αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς που είμαστε μία νέα ομάδα. Τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα στον Φοίβο Συκεών εκτός έδρας και πρέπει να το πάρουμε, παρότι έχουμε προβλήματα».

Μόλις είπε την λέξη «προβλήματα» ο Παπαδόπουλος δεν εννοούσε μόνο τα αγωνιστικά. Και εν συνεχεία ακολούθησαν οι «κεραυνοί» του για την διοίκηση της Ερασιτεχνικής που έχει… παρατήσει το τμήμα στην τύχη του. «Είμαστε μόνοι μας. Εμείς οι αθλητές και ο προπονητής. Τέλος, δεν υπάρχει άλλος. Μας έχουν αφήσει μόνους μας με τα προβλήματα μας και παλεύουμε. Δεν έχουμε έναν άνθρωπο να τρέξει για την ομάδα, να κάνει όσα πρέπει να κάνει για την οργάνωση και την λειτουργία της. Η διοίκηση έχει αφήσει στην τύχη του ένα τμήμα που έχει προσφέρει πολλά στον σύλλογο και τον κόσμο της ΑΕΚ. Πήραμε τίτλους, βγάλαμε τον κόσμο στους δρόμους, κάναμε περήφανο τον ΑΕΚτζή σε δύσκολες χρονικές περιόδους. Και τώρα παράτησαν το τμήμα… Κάτι πρέπει να γίνει και μάλιστα άμεσα».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X