«Να έρθει η ΑΕΚ με όλους τους παίκτες της στην Πάτρα»

Ανοίγει η αυλαία του Νοτίου ομίλου της Football League στον Ταύρο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

panaxaikiΟ Γενικός Αρχηγός της Παναχαϊκής, Πότης Τσιριμπής μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για μια παράλογη απόφαση, ενώ με… νόημα ζήτησε από την ΑΕΚ να έρθει στην Πάτρα στις 23 Νοεμβρίου με όλους τους παίκτες της.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

-Το «ιστορικό» της αναβολής του αγώνα με την ΑΕΚ:

«Από τη Δευτέρα υπήρχε φημολογία ότι το παιχνίδι δεν θα γίνει κι απ» την Τρίτη που έγινε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα δεν φάνηκε να υπάρχει κάποια διαφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές ή κάποιο πρόβλημα σχετικά με τη διεξαγωγή του παιχνιδιού. Δεν γνωρίζω τη θέση της ΑΕΚ πάνω στο θέμα, όμως, τα γεγονότα λένε-δείχνουν άλλα. Τελικά, βγήκε η απόφαση ότι κάποια παιχνίδια δεν θα διεξαχθούν λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου. Το θεωρώ τουλάχιστον παράλογο από τη στιγμή που στην Αθήνα έχουν οριστεί αγώνες μπάσκετ με πολύ περισσότερο κόσμο απ ότι το δικό μας».

-Τον αγώνα με την ΑΕΚ:

«Εμείς θέλουμε όλοι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες μας να είναι μια γιορτή. Τυχαίνει και σε εμάς να λείπουν κατά καιρούς παίκτες με υποχρεώσεις στις Εθνικές τους ομάδες , όμως, δεν μας έχουν αναβάλλει ποτέ αγώνα. Για εμάς θα είναι ένας αγώνας γιορτή. Εγώ θέλω να έρθει η ΑΕΚ με όλους τους παίκτες στη διάθεση της, ο αγώνας να είναι μία γιορτή και να κερδίσει ο καλύτερος».

«-Την προσπάθεια που γίνεται φέτος στην Παναχαϊκή:

Θέλω να ξέρει όλος ο κόσμος ότι η Παναχαϊκή θέλει να συμβάλλει υπέρ του αθλητισμού θέλουμε να κερδίζουμε κάθε τι μέσα στο γήπεδο χωρίς βοήθειες και τίποτα. Να έρθει η ΑΕΚ να γίνει μια ένας όμορφος ποδοσφαιρικός αγώνας και ο καλύτερος να κερδίσει . προτιμώ να έρθει με Μάνταλο κ όλους τους παίκτες. Είμαστε μια νοικοκυρεμένη ομάδα με πλάνο χωρίς οικονομικά προβλήματα και έχουμε μία διαφορετική φιλοσοφία. Είμαστε μια οικογένεια και ο καθρέφτης φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Έχουμε έναν πρόεδρο που οποίο πρόβλημα μας παρουσιάζεται το λύνει».

«Αυτές οι πρακτικές καλό είναι να σβήσουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μη γυρίσουμε σε παλιότερες εποχές που όποιος έχει διασυνδέσεις έκανε αυτό που ήθελε. Για ποιο λόγο να μας εξηγήσουν έγινε τέτοιος ντόρος και από την αστυνομία. Με τον Ολυμπιακό επίσης στο κύπελλο είχαμε αντίπαλους φιλάθλους και ήταν μια γιορτή. Εμείς θέλουμε να φιλοξενήσουμε μια μεγάλη ομάδα σαν την ΑΕΚ, χωρίς προβλήματα».

-Το αν συζήτησαν οι δύο πλευρές καθόλου για την αναβολή:

«Μπορούσε η ΑΕΚ να θέσει ένα τέτοιο ζήτημα μαζί με εμάς κι εμείς δεν θα λέγαμε όχι. Θέλουμε να γίνεται γιορτή. Όχι να γίνονται πράξεις γύρω-γύρω κι από πίσω, παρασκηνιακά. Ας μας το λέγανε απ τη Δευτέρα δεν έχουμε θέμα, δεν φοβόμαστε κάτι. Εμείς όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε ως χαρά του ποδοσφαίρου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X