Απόφαση "φωτιά" από ΑΣΕΑΔ

Απόφαση "φωτιά" από ΑΣΕΑΔ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

A1 voley gynaikwnΣτον «αέρα» μένει το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών ύστερα από την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να δικαιώσει το ΖΑΟΝ για την προσφυγή του κατά της ΕΟΠΕ περί διεξαγωγής του πρωταθλήματος με έντεκα ομάδες. Συγκεκριμένα το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε την ομάδα των βορείων προαστίων ζητώντας από την ομοσπονδία να γίνει το πρωτάθλημα με δώδεκα ομάδες. Το Σάββατο (16/11) αναμένεται η απόφαση της ΕΟΠΕ σχετικά με το θέμα που βάζει «φωτιά» στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του ΑΣΕΑΔ:

«Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αρ. 91/12-11-2014 απόφαση του δέχεται την προσφυγή και τους πρόσθετους λόγους του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Ζηρίνειος Αθλητικός Όμιλος Νέων (ΖΑΟΝ) Κηφισιάς».

Ακυρώνει την από 6-9-2014 απόφαση (πρακτικό υπ’ αρ. 25) της ΕΟΠΕ με την οποία αποφασίστηκε η διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών της περιόδου 2014-2015 με την συμμετοχή ένδεκα ομάδων.

Αναπέμπει την υπόθεση στα αρμόδια όργανα της ΕΟΠΕ προκειμένου να επιλεγεί η ομάδα που θα συμπληρώσει τον αριθμό των δώδεκα ομάδων και μόνο σε περίπτωση αδυναμίας διεξαγωγής του πρωταθλήματος με δώδεκα ομάδες να διεξαχθεί αυτό με ένδεκα ομάδες. Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στον καταθέσαντα».

Η συγκεκριμένη απόφαση του ΑΣΕΑΔ θα απασχολήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ το οποίο θα συνεδριάσει το Σάββατο 16 Νοεμβρίου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X