Καράμπελας: "Θέλω να φανώ αντάξιος και να βοηθήσω"

Καράμπελας: "Θέλω να φανώ αντάξιος και να βοηθήσω"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

KarampelasΟ Νίκος  Καράμπελας μίλησε για την κλήση του στην Εθνική ομάδα, μετά τον τραυματισμό του. Ο 30χρονος πρώην μπακ της ΑΕΚ, είπε ότι θέλει να φανεί αντάξιος των περιστάσεων και να βοηθήσει, τόνισε ότι στεναχωρεί και τον ίδιο αλλά και όλο τον κόσμο η κακή πορεία της Εθνικής ομάδας έως τώρα, όμως δήλωσε ότι και αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν το 100% προκειμένου η Ελλάδα να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Οι τραυματισμοί είναι συνηθισμένοι στο ποδόσφαιρο. Καλό είναι να αποφεύγονται, αλλά συμβαίνουν. Έχω γυρίσει δυνατός, δεν αισθάνομαι ενοχλήσεις. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή η κλήση στην Εθνική ομάδα. Είναι κάτι που περίμενα καιρό και το ευχόμουν. Ελπίζω να σταθώ αντάξιος των περιστάσεων και να βοηθήσω. Υπάρχει ταλέντο και έμπειροι παίκτες στην ομάδα που έχουν θέσει τις βάσεις για τον τρόπο παιχνιδιού και ένας τεχνικός, ο Κλαούντιο Ρανιέρι, που ξέρει να διαχειρίζεται το υλικό. Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της».
Για το κακό ξεκίνημα είπε: «Είναι κάτι που δυσαρεστεί όλο τον κόσμο και όχι μόνο εμάς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Δυστυχώς δεν τα έχουμε καταφέρει τόσο καλά στα τρία πρώτα παιχνίδια. Παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό.
Η πρόκριση είναι ευχή όλων και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να τα καταφέρουμε».

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X