Ενωμένο το ανδρικό βόλεϊ μετά το γκρουπ θέραπι και ψάχνει λύσεις στο οικονομικό

Ενωμένο το ανδρικό βόλεϊ μετά το γκρουπ θέραπι και ψάχνει λύσεις στο οικονομικό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volei1-βολειΑισθητά βελτιωμένο κλίμα και αισιοδοξία για τη συνέχεια επικρατεί στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ, έπειτα από την πραγματοποίηση συνάντησης μεταξύ μελών της διοίκησης, του προπονητή και των παικτών. Επί της ουσίας, υπήρξε ένα γκρουπ θέραπι, στο οποίο συζητήθηκαν τα πάντα, άνοιξαν οι ψυχές και άπαντες συνηγόρησαν πως αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες να κάνει πολλά και να διεκδικήσει τίτλους, αρκεί να υπάρξει οικονομική συνέπεια από τη διοίκηση.

Οι Μακρής και Καμαρίκος, μαζί με τον Ελγκέτα και τους παίκτες συζήτησαν επί τρεις ώρες. Κοινή συνισταμένη, πως αυτή η ομάδα δεν πρέπει να χαθεί, καθώς έχει δυνατότητες να πάει πολύ ψηλά. Απαντες τόνισαν πως είναι σημαντικό να μην υπάρξουν απώλειες στο ρόστερ και να μείνουν όλοι οι παίκτες. Με τη δουλειά που γίνεται, εάν υπάρξει ισορροπία στο οικονομικό, στην ΑΕΚ πιστεύουν πως μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα.

Παράλληλα, διευθετήθηκαν και κάποια ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις του Ελγκέτα με τους παίκτες. Υπήρχαν κάποιες διαφωνίες και εντάσεις, αλλά όλα αυτά φαίνεται πως πέρασαν (προσωρινά) στο παρελθόν. Όπως βέβαια και οι προβληματισμοί του Ελγκέτα. Το βράδυ θα υπάρξει συνάντηση του Μακρή με τον Αλεξίου και υπάρχει ελπίδα πως θα προκύψει λύση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X