Η Football League ανακοίνωσε ότι το ματς της ΑΕΚ στην Πάτρα θα γίνει την Κυριακή

Εκκρεμότητες για τα γήπεδα Παναχαϊκής, Καλλιθέας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pampelloponisiakoΤη μέρα και την ώρα του αγώνα της ΑΕΚ με την Παναχαϊκή ανακοίνωσε η Football league, χωρίς κανένας προς το παρόν να γνωρίζει που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Το μεσημέρι της Τρίτης η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έκανε γνωστό το πλήρες πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής και έλυσε τα όποια ερωτηματικά υπήρχαν και αφορούσαν στην ενδεχόμενη αναβολή του αγώνα της Ένωσης στην Πάτρα. Σύμφωνα λοιπόν με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, το παιχνίδι θα γίνει κανονικά την Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το OTE TV (διαδικτυακά θα ακούσετε το ματς από το enwsi.gr). Aξίζει πάντως να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή την ώρα οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν έχουν ενημερωθεί επίσημα.

Αυτό που μένει επίσης να διευκρινιστεί είναι το που θα γίνει το ματς, αφού οι γηπεδούχοι δεν έχουν εξασφαλίσει προς το παρόν την άδεια για να χρησιμοποιήσουν το Παμπελλοπονησιακό στάδιο. Είναι πάντως ένα ζήτημα που αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ώρες.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X