"Η ΑΕΚ έκανε εξαιρετική προσπάθεια"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kazazisO προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης μίλησε στην κάμερα των καναλιών novasports για τη νίκη της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην εμφάνιση της ΑΕΚ.

“Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και δεν προσπαθείς συνεχώς, μπορείς να βρεθείς προ εκπλήξεων. Παραλίγο να το πληρώσουμε σήμερα. Πιστεύω όμως ότι είναι μια εμφάνιση που μας δίνει αρκετά πέρα από τη νίκη και το τρίποντο στη βαθμολογία. Βλέπω συμπεριφορές κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά και την κατάσταση όλων. Βλέπω τα πάντα. Η νίκη αυτή είναι ό, τι καλύτερο ενόψει το ντέρμπι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Είναι 100% λάθος η άποψη ότι έχει τελειώσει το πρωτάθλημα πριν καν ξεκινήσει. Έχει πολύ δρόμο ακόμα”.

Σε ότι αφορά στην εικόνα της ΑΕΚ, ο Καζάζης υποστήριξε:

“Όταν μια ομάδα έχει πολλά προβλήματα, είναι πολύ φυσιολογικό να παίξει εντελώς ελεύθερα σε ένα ντέρμπι. Γι’ αυτό μπορεί να τους βγήκε το παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι έκαναν εξαιρετική προσπάθεια, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X