Ο Τασουλής μιλά για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ

Ο Τασουλής μιλά για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tasoulisΟ Χρήστος Τασουλής είναι το νέο πρόσωπο στις κλήσεις του Κλαούντιο Ρανιέρι στην εθνική ομάδα, ενώ όπως έχει αποκαλύψει το enwsi.gr, βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ . Ο παίκτης του Πανιωνίου μίλησε στο contra.gr για την Ένωση, το επόμενη βήμα στην καριέρα του και την πορεία του στη νέα του ομάδα.

«Η αλήθεια είναι πως κι εγώ το ενδιαφέρον της ΑΕΚ το διάβασα μόνο στα ΜΜΕ. Εγώ προσωπικά δεν είχα επαφή με κάποιον άνθρωπο της ΑΕΚ.  Η μοναδική ομάδα που έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για την απόκτησή μου ήταν ο Πανιώνιος. Οι άνθρωποι της ομάδας με προσέγγισαν, μου εξήγησαν τους στόχους της φετινής χρονιάς και μου έδειξαν πραγματικά πόσο πολύ με θέλουν και έτσι υπήρξε συμφωνία.Προφανώς κι ο Πανιώνιος μπορεί να με βοηθήσει να μεταγραφώ σε μία μεγαλύτερη ομάδα. Όμως προς το παρόν θέλω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για τον Πανιώνιο, ώστε να έχει μία καλή πορεία και στο μέλλον αν υπάρξει κάποια πρόταση τον πρώτο λόγο έχει ο Πανιώνιος και βλέπουμε.Είναι ένα μεγάλο βήμα ο Πανιώνιος. Όταν αγωνίζεσαι για πρώτη φορά στην Superleague αντιμετωπίζεις νέες καταστάσεις και νέες εμπειρίες. Είναι διαφορετικό το επίπεδο, είναι διαφορές οι προσδοκίες από την ομάδα. Γενικά ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, μετά από αρκετά χρόνια.Το εξωτερικό θεωρώ πως για όλους τους ποδοσφαιριστές είναι μία πρόκληση. Εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι η εξαίρεση. Θα ήθελα να αγωνιστώ στο εξωτερικό, να δω τι διαφορετικό προσφέρει στους ποδοσφαιριστές. Να δω πως λειτουργούν τα πράγματα σε επίπεδο οργάνωσης, σε επίπεδο αγωνιστικό αλλά και εγκαταστάσεων. Όλοι όσοι έχουν ζήσει την εμπειρία λένε πως οι συνθήκες δεν έχουν καμία σχέση με τα ελληνικά δεδομένα. Παράλληλα έχεις καλύτερες οικονομικές απολαβές αλλά εξελίσσεσαι κι ως ποδοσφαιριστής. Μπορεί με αυτό τον τρόπο να φτάσεις στο τοπ επίπεδο των δυνατοτήτων σου».

Αναφορικά με το ποδοσφαιρικό του πρότυπο ο Τασουλής απάντησε «Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάποιο ποδοσφαιριστή πρότυπο στη θέση που αγωνίζομαι. Γενικά όμως, σε διεθνή επίπεδο έχω ως πρότυπο τον Ρονάλντο, το “Φαινόμενο”», ενώ για την κλήση του στην εθνική ομάδα σχολίασε ο 23χρονος αριστερός μπακ «Προφανώς και δεν περίμενα να έρθει η κλήση στην Εθνική τόσο νωρίς. Όταν το έμαθα ήμουν σοκαρισμένος, γιατί δύσκολα ένας προπονητής καλεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έναν ποδοσφαιριστή με τόσα λίγα παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία. Γι’ αυτό το λόγο τον ευχαριστώ πάρα πολύ για την ευκαιρία που μου έδωσε».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X