Σενάριο για δίδυμο Σάκοτα - Κορωνιού στην ΑΕΚ

Σενάριο για δίδυμο Σάκοτα - Κορωνιού στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sakotaΟ Βαγγέλης Ζιάγκος, αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη τοποθέτηση της ΚΑΕ ΑΕΚ στο θέμα προπονητή, πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο της Ένωσης. Και στην διοίκηση της ΚΑΕ δύο ημέρες μετά την ήττα από την Ελευσίνα ακόμη ψάχνουν τι θα κάνουν, ενώ σήμερα έκανε προπόνηση ο Αλέξης Φαλέκας.

Πάντως, σύμφωνα με δημοσίευμα του pamesports δεν αποκλείεται να δουλέψει το δίδυμο Κορωνιού – Σάκοτα στην ΑΕΚ, με τον πρώτο να έχει τον ρόλο του τζένεραλ μάνατζερ με τον Σέρβο τεχνικό (πατέρα του παίκτη της ΑΕΚ Ντούσαν) πρώτο προπονητή.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Ντράγκαν Σάκοτα έχοντας στον πλευρό του τον Άγγελο Κορωνιό αναμένεται να είναι η «επόμενη ημέρα» στην ΑΕΚ, μετά την επικείμενη λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Ζιάγκο.

Ο Σάκοτα, ο προπονητής που οδήγησε την Ένωση στον τελευταίο τίτλο Πρωταθλητή Ελλάδας το 2002, επιστρέφει στον πάγκο της ΑΕΚ μετά από 11 χρόνια και στην ελληνική Α1 μετά από 10 και την λήξη της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Ο Σάκοτα στην αναμενόμενη επιστροφή του στην Ένωση θα έχει παίκτη τον γιο του, Ντούσαν.

Ο Άγγελος Κορωνιός έχει, επίσης, γράψει ιστορία στην Ένωση. Ως παίκτης αγωνίστηκε για δύο σεζόν (1998-2000) και κατέκτησε το Κύπελλο Σαπόρτα και το Κύπελλο Ελλάδας το 2000. Ως προπονητής εργάστηκε για σύντομα διαστήματα το 2007 και το 2011, που η ομάδα υποβιβάστηκε στην Α2. Ο Κορωνιός αναμένεται να έχει τον ρόλο του Τζένεραλ Μάνατζερ στην ΑΕΚ».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X