Προπόνηση με Φαλέκα στο ΟΑΚΑ, εν αναμονή οριστικών εξελίξεων και οι παίκτες

f331a830389a6291faf79c944d4dc4cc_LΌπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr από χθες ο Βαγγέλης Ζιάγκος είναι υπ’ ατμόν από τον πάγκο της ΑΕΚ. Ο Έλληνας προπονητής «πληρώνει» λάθη της διοίκησης και την κακή εικόνα της Ένωσης στο παρκέ που δεν είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη. Η διοίκηση της ΚΑΕ ακόμη δεν έχει πάρει επίσημη θέση, οι αθλητές δεν ξέρουν τίποτε και τα πάντα είναι «ανοιχτά».

Σήμερα το πρωί στην προπόνηση της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την τεχνική καθοδήγηση είχε ο Αλέξης Φαλέκας, ο οποίος είναι συνεργάτης του Ζιάγκου. Βεβαίως, στις πρωινές προπονήσεις ο Ζιάγκος δεν έδινε πάντα το παρόν καθώς περιελάμβαναν κατά κύριο λόγο ασκήσεις με βάρη και λίγα σουτ. Έτσι, αναλάμβαναν την προπόνηση οι συνεργάτες του και ο ίδιος έκανε ανάλυση του προηγούμενου ματς και «δούλευε» το επόμενο.

Οριστικές εξελίξεις δεν υπάρχουν στην ΑΕΚ και ας πέρασαν δύο ημέρες από το κάζο της Ελευσίνας, ενώ πλησιάζει και ο «τελικός» με τον Απόλλωνα Πατρών στο ΟΑΚΑ. Η διοίκηση δεν παίρνει επίσημα θέση, αφήνει να ακούγονται διάφορα ονόματα διαδόχων του Ζιάγκου και το κλίμα είναι πολύ αρνητικό στο εσωτερικό της ομάδας σε μια δύσκολη καμπή.

Και σαφώς η διοίκηση της ΚΑΕ φέρει σημαντικές ευθύνες από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα για την (κακή) διαχείριση και το κλίμα εντός και εκτός ομάδας.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X