Τα...γύρισε πάλι ο Ιωνικός, "ξεκρέμαστη" η ΑΕΚ για την έδρα του ευρωπαϊκού ματς

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ βόλεϊ γυναικών κόσμος AEK volley ginekon kosmos Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ευρωπαϊκό παιχνίδι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ θα γινόταν στο κλειστό που χρησιμοποίησε και πέρυσι σαν έδρα η ΑΕΚ, τελικά χθες οι κιτρινόμαυροι ενημερώθηκαν ότι η διοίκηση του Ιωνικού κάνει και πάλι πίσω.

Θυμίζουμε ότι στο τελευταίο Δ.Σ, ο Απόστολος Κόντος είχε ζητήσει από τους ανθρώπους της ΑΕΚ να φέρουν ένα χαρτί από την ΔΕΑΒ, που να τονίζει ότι δεν είναι αρμόδια για να αποφασίσει για το γήπεδο. Οι άνθρωποι του Ιωνικού είχαν δεσμευτεί προφορικά ότι με αυτό το χαρτί θα παραχωρούσαν το γήπεδο για το ματς της Τετάρτης.

Ωστόσο και ενώ το χαρτί το πήρε η διοίκηση της Ερασιτεχνικής και το κοινοποίησε σε Δήμο και Ιωνικό, τελικά ο Κόντος ενημέρωσε ότι δεν καλύπτεται σε καμία περίπτωση. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό υπάρχει μεγάλο εκνευρισμός στην ΑΕΚ, για τα τερτίπια του Ιωνικού, που από την αρχή είχε δείξει άρνηση και καθημερινά αποδεικνύει ότι δεν θέλει την Ένωση  στο γήπεδο.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X