Η κηλίδα και η διαχείριση της κρίσης (VIDEO)

Η κηλίδα και η διαχείριση της κρίσης (VIDEO)

Ιστορικός αποκλεισμός από ομάδα Γ’ Εθνικής με τον Τάκη Καραγκιοζόπουλο υπηρεσιακό προπονητή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της ΑΕΚ. Οσα συνέβησαν μία μέρα σαν σήμερα του 1998 στη Μηχανιώνα, προστέθηκαν δίπλα στις ντροπιαστικές ήττες – αποκλεισμούς από τη Λαμία και το Χαϊδάρι και είναι κηλίδα στην ιστορία. Το διδακτικό εκείνης της υπόθεσης είναι η διαχείριση της κρίσης και η καθοριστική παρουσία ενός ηγέτη, που και σήμερα βρίσκεται στο τιμόνι της ΑΕΚ: του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το σκηνικό έμοιαζε ιδανικό για να γίνει η γκέλα. Η ΑΕΚ είχε μόλις βγει από τη λαίλαπα Στεπάνοβιτς. Λίγες ημέρες πριν, με υπηρεσιακό προπονητή τον Τάκη Καραγκιοζόπουλο, ηττήθηκε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με 2-1 (αν και προηγήθηκε). Ακολουθούσε το ματς κυπέλλου με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας της Γ’ Εθνικής, που φάνταζε τυπική διαδικασία. Φευ. Η ΑΕΚ ήταν «άρρωστη» και ευάλωτη ακόμα και σε μια ομάδα Γ’ Εθνικής.

Οσα συνέβησαν έδειχναν πως το κακό θα συμβεί. Η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα στις καλές ευκαιρίες του πρώτου μέρους, ο Κοπιτσής είχε φύγει μόνος για τα αποδυτήρια, έλεγχος δεν υπήρχε και ο Πρίττας νίκησε τον Μπαμπούνσκι. Η ήττα ήταν ντροπιαστική. Στο αεροδρόμιο της επιστροφής, μπροστά από τον μαινόμενο κόσμο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Να βάλει ασπίδα στην ομάδα, να λάβει σημαντικές αποφάσεις, όπως ήταν η πρόσληψη του Μπλαχίν και να αναλάβει τις ευθύνες του, σώζοντας σε σημαντικό βαθμό εκείνη τη χρονιά.

 

seboue-kallitzakis-σεμπουε-καλλιτζακης kopitsis-katsavos-κοπιτσης-κατσαβος lakis_λακης kalitzakis-donis-lakis-καλιτζακης-δωνης-λακης babounski-μπαμπουνσκι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X