Σήμερα ραντεβού με Ζιάγκο και βλέπει Ζούρο, "Καλάφα", Μάρκοβιτς, Σάκοτα, "Δράκο"

Ζιάγκος στο enwsi.gr: «Δυναμώνουμε μέρα με τη μέρα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ziagos-ζιαγκοςΗ ΑΕΚ παίζει σχεδόν τη μισή χρονιά την Κυριακή με τον Απόλλωνα Πάτρας και στη διοίκηση έχουν αποφασίσει να μην αφήσουν την ομάδα στη μοίρα της πριν από αυτό το ματς. Αύριο έρχεται στην Αθήνα ο Τζάκσον για να κλείσει τις προσθήκες και να γεμίσει τη ρακέτα και εντός της ημέρας τελειώνει το θέμα του προπονητή. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα υπάρξει συνάντηση του Μάκη Αγγελόπουλου με τον Βαγγέλη Ζιάγκο για να τελειώσει το θέμα.

Οι πιθανότητες παραμονής του Ζιάγκου και ανατροπής των σκέψεων που σας μετέφερε χθες το enwsi.gr είναι μηδαμινές. Βλέπετε, η εικόνα στο ματς με τον Πανελευσινιακό ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Ακόμα και στη μοναδική νίκη επί του Πανιωνίου, είχαν φανεί τα κενά στο ρόστερ. Είναι ξεκάθαρο, πως τη μεγαλύτερη ευθύνη για τις κακές επιλογές φέρει η διοίκηση με τις παλινωδίες της, αλλά υπάρχουν ζητήματα που δεν βελτιώνονται σε αυτό το διάστημα.

Η κούρσα για τον διάδοχο έχει ξεκινήσει και ήδη έχουν προταθεί (και αυτοπροταθεί) πολλοί προπονητές. Αυτός που φαίνεται πως έχει ελαφρύ προβάδισμα είναι ο Ηλίας Ζούρος, ωστόσο ισχυρές υποψηφιότητες είναι και αυτές των Γιώργου Καλαφατάκη και Νέναντ Μάρκοβιτς. Οι Γιαννάκης και Σάκοτα είναι στην ατζέντα, αλλά φαντάζουν και ως οι πιο δύσκολες επιλογές. Πάντως, η ομάδα θα πάει με νέο προπονητή στη συνέχεια της σεζόν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X