Προχωρημένες επαφές για το «κανόνι»

Ξεκινά από την Ουγγαρία και καταλήγει σε Αργεντινή και Βραζιλία ο "Μίλο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic1-μιλοβανοβιτςΟ στόχος υπήρχε από το περασμένο καλοκαίρι και ο πήχης είχε ανέβει ψηλά. Η ΑΕΚ προσπάθησε να αποκτήσει τον πολύ Λάζοβιτς, έκανε κουβέντα για τον Μρτζα, έφτασε πολύ κοντά στον Λέκιτς της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Για διάφορους λόγους η κίνηση δεν έγινε και τώρα η ΑΕΚ κινείται με μεθοδικότητα για να κλείσει έναν φορ που θα κάνει τη διαφορά. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr μάλιστα, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο επίπεδο επαφών με τον εκλεκτό του.

Το στυλ του φορ που έχουν επιλέξει στην ΑΕΚ αφορά έναν παίκτη που θα γεμίζει την περιοχή. Η Ενωση θέλει φορ που θα έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, θα μπορεί να παίζει με πλάτη, αλλά να διαθέτει και τη μία επαφή, να είναι καλό όνομα στην αγορά. Αυτό το πακέτο φαίνεται πως έχει εντοπίσει ο «Μίλο» και οι επαφές είναι συνεχόμενες, ώστε να κλείσει η μεταγραφή για την ΑΕΚ.

Βέβαια, μέχρι να κλείσει η μεταγραφή – αλλά και με πιθανή την ανάγκη και για άλλες προσθήκες – ο Μιλοβάνοβιτς κοιτά κάποιες ακόμα επιλογές. Όπως ήταν το ταξίδι στην Ουγγαρία για χάρη του Νεμάνια Νίκολιτς. Ενας φορ με τα στατιστικά του Ούγγρου δεν περνά απαρατήρητος, αλλά είναι γεγονός πως απέχει από το προφίλ που έχει τεθεί ως προϋπόθεση για την ΑΕΚ. Και έτσι, φαίνεται πως περνά σε δεύτερη μοίρα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X