Καζάζης: «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την ΑΕΚ»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kazazisΟ τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.

Ο προπονητής των “ερυθρολεύκων” τόνισε στις δηλώσεις, που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Volley Legue, πως οι παίκτες του δε θα πρέπει  να υποτιμήσουν την Ένωση εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ενώ παράλληλα υπογράμμισε την επιθυμία του για μια καλή εμφάνιση απέναντι στους “κιτρινόμαυρους”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την ΑΕΚ επειδή περνάει δυσκολίες. Η ομάδα είναι διαφορετικό πράγμα. Οι παίκτες έχουν εγωισμό και θα παίξουν ελεύθερα με μας. Άλλωστε οι ομάδες που έχουν προβλήματα είναι και απρόβλεπτες. Κοιτάω την ομάδα μου. Θέλω να πάρουμε το τρίποντο με καλή εμφάνιση και να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες και όλους τους παίκτες. Βρίσκομαι σε αναμονή της επιστροφής του Κώστα Χριστοφιδέλη ενόψει και των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ. Περιμένουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Η παρουσία του πάντα μας ζεσταίνει και μας δίνει κίνητρο για καλή εμφάνιση.»

«Μπήκαμε σε δύσκολη περίοδο με δύο αγώνες την εβδομάδα. Έτσι χρειάζονται όλοι οι αθλητές που έχουμε στη δύναμη μας. Δεν υποτιμούμε την ΑΕΚ. Θα παίξει ελεύθερα μαζί μας για να κερδίσει ότι μπορεί καλύτερο κι εμείς οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο μας με μεγάλη σοβαρότητα».

ΖΗΝΟΒΙΑ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X