"Πρέπει να χτίσουμε πάνω στη νίκη επί της ΑΕΚ"

Την «σκότωσαν» τρεις πρώην της με 8 τρίποντα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

athanasoulasΟ κορυφαίος παίκτης του Πανελευσινιακού στον αγώνα με την ΑΕΚ, Γιάννης Αθανασούλας, μίλησε στο gazzeta.gr σχολιάζοντας τη νίκη της ομάδας του επί της Ένωσης.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική του απόδοση, η οποία ήταν εξαιρετική, με εντυπωσιακά ποσοστά πετυχαίνοντας 21 πόντους. Ο “άσος” του Πανελευσινιακού, τόνισε πως η νίκη επί της ΑΕΚ ήταν σημαντική και θα δώσει στην ομάδα του  ώθηση για καλύτερα αποτελέσματα στους επόμενους αγώνες.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Αθανασούλα στο “gazzeta.gr”:

Γιάννη συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη. Που θεωρείς ότι κρίθηκε το ματς με την Ένωση και φτάσατε σε αυτό το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα;

“Ήταν ένα ματς τελικός για εμάς. Δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη και αυτό ήταν κάτι που είχαμε υπογραμμίσει σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Η αλλαγή προπονητή σίγουρα είχε θετικό αντίκτυπο, κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι και μπήκαμε παθιασμένοι για τη νίκη. Πολύ σημαντική ήταν επίσης η πολύ καλή άμυνα που παίξαμε, κλείσαμε τα ατού της ΑΕΚ, τους κρατήσαμε χαμηλά -κάτι που δεν είχαμε καταφέρει μέχρι τώρα- και φτάσαμε τελικά στην πολύ σημαντική αυτή νίκη…”

Όπως είπες και εσύ, η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία σας βοήθησε να αποδώσετε καλύτερα. Σωστά;

“Ναι κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι μας βοήθησε. Κάθε ομάδα που αλλάζει προπονητή έχει ένα ψυχολογικό αβαντάζ και το ίδιο ισχύει και στη δική μας περίπτωση. Επίσης όταν αλλάζει ο προπονητής η πίεση μεταφέρεται στους παίκτες και όλο αυτό μας επηρέασε θετικά και με την κατάλληλη άμυνα πήρε το αποτέλεσμα που θέλαμε”.

Ήσουν ο κορυφαίος του Πανελευσινιακού. Τι έχεις να πεις για την προσωπική σου απόδοση;

“Καλό θα είναι να μην στεκόμαστε στην ατομική απόδοση των παικτών. Ήταν μία νίκη όλης της ομάδας και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Εγώ βρέθηκα σε καλή ημέρα και έκανα αυτό που έπρεπε, με βοήθησαν όμως σε μεγάλη βαθμό οι συμπαίκτες μου, που με αξιοποίησαν κατάλληλα”.

 

Το άγχος της πρώτης νίκης έφυγε. Πλέον θα μπορέσετε να δουλέψετε καλύτερα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της;

“Δεν χωρά καμία αμφισβήτηση πως αυτό που έλειπε από την ομάδα ήταν η πρώτη νίκη. Το πρωτάθλημα για εμάς τώρα ξεκινάει ουσιαστικά και έχουμε μπροστά μας ένα σερί αγώνων που πρέπει να τους παλέψουμε όλους και να πάρουμε τις νίκες που πρέπει, προκειμένου να απομακρυνθούμε από τις τελευταίες θέσεις. Η νίκη επί της ΑΕΚ πρέπει να αποτελέσει την αρχή για μία καλύτερη συνέχεια”.

Έχετε ήδη δύο εντός έδρας ήττες. Θεωρείς «κλειδί» για την πορεία σας να υπερασπιστείτε το «σπίτι» σας στις επόμενες αναμετρήσεις;

“Αντιμετωπίσαμε ομάδες που θα είναι στα playoffs και ίσως και στην πρώτη τετράδα (βλ. Άρης & ΑΕΝΚ). Πλέον όμως είναι σίγουρο πως πρέπει να κρατήσουμε την έδρα μας. Δεν πρέπει να κάνουμε τα λάθη που μας στοίχισαν στα προηγούμενα παιχνίδια και εκτός έδρας θα προσπαθήσουμε να… κλέψουμε όσο πιο πολλά ματς γίνεται, ώστε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα την παραμονή μας”.

Η επόμενη εβδομάδα θα σας βρει στα Τρίκαλα. Τι να περιμένουμε από τον Πανελευσινιακό;

“Πρέπει να χτίσουμε πάνω στη νίκη επί της ΑΕΚ. Το αποτέλεσμα αυτό πρέπει να είναι οδηγός, αρχής γενομένης από το ματς στα Τρίκαλα. Πρόκειται για μία ομάδα πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο με εμάς και αν παίξουμε την άμυνα του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στην ΑΕΚ, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα τα δώσουμε όλα για τη δεύτερη μας νίκη!”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X