Ακούστε LIVE μέσω WEB RADIO την περιγραφή του ματς Πανελευσινιακός - ΑΕΚ (17.00)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

liveradio-live210Οι LIVE διαδικτυακές ραδιοφωνικές μεταδόσεις του enwsi.gr απ” όλα τα γήπεδα στα οποία αγωνίζεται η ΑΕΚ συνεχίζονται. O Στάθης Διακομόπουλος θα βρεθεί στην Ελευσίνα και θα περιγράψει για σας το κρίσιμο ματς της «Βασίλισσας» απέναντι στον Πανελευσινιακό, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το ζητούμενο για την ΑΕΚ είναι να μπορέσει να αφήσει πίσω της τις ήττες από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και να καταφέρει να φτάσει σε μια σημαντική νίκη.  Η παρουσία του Καρλ Ίνγκλις αλλά και του Τόμας Ντελινινκάιτις δίνουν άλλη ποιότητα στους κιτρινόμαυρους.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα ήθελε να είχε στην διάθεση του και ένα ακόμα παίκτη, τον ξένο σέντερ, αλλά δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθεί κάποια ακόμα μεταγραφή.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται από νωρίς στο γήπεδο του Πανελευσινιακού και θα σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ, πριν και μετά το τέλος του ματς, αλλά και LIVE μέσω Web Radio όλη την εξέλιξη της αναμέτρησης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X