Εστερχάζι: "Μυρίζεται το γκολ ο Νίκολιτς"

Ο Νίκολιτς μιλά για την ΑΕΚ και το συμβόλαιο του που τελειώνει το καλοκαίρι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nikolicΟ Μάρτον Εστερχάζι μίλησε στην εφημερίδα «LiveSport» και αναφέρθηκε στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του συμπατριώτη του Νεμάνια Νίκολιτς, που ενδιαφέρει την ΑΕΚ. Ο παλαίμαχος της Ένωσης σχολίασε πως έχει πολύ καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα υπογραμμίζοντας πως… μυρίζεται το γκολ.

«Δε μου αρέσει να αποθεώνω ποδοσφαιριστές, αλλά ο Νίκολιτς στα δικά μου μάτια είναι καλός παίκτης. Οι αριθμοί του άλλωστε το αποδεικνύουν. Έχει πολύ καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και αυτό είναι που μετράει αρκετά για έναν επιθετικό. Παίζει πολλά χρόνια στη χώρα μου, έχει πάρει την ουγγρική υπηκοότητα και πριν από ένα περίπου χρόνο έπαιξε και στην Εθνική.

Δεν είναι ψηλός επιθετικός (σ. σ. έχει ύψος 1,81 μ.). Δεν είναι δηλαδή αυτό που λέμε κολώνα στην επίθεση. Είναι όμως γρήγορος ακόμα και με τη μπάλα στα πόδια και ξέρει να παίζει μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Είναι διεισδυτικός, «μυρίζεται» το γκολ, έχει καλές τοποθετήσεις στο κουτί και πιέζει αρκετά τα αντίπαλα στόπερ. Νομίζω ότι το δεξί του πόδι είναι το καλό. Έχει αρκετά δυνατό σουτ και σκοράρει αρκετά και από το ύψος της μεγάλης περιοχής, δηλαδή από μέση απόσταση. Δε θα ήθελα πάντως να τον παρομοιάσω με κάποιο άλλο παίκτη για να μην υπάρξουν ατυχείς συγκρίσεις. Έχει καλό κοντρόλ και έλεγχο της μπάλας. Δε θα τον δείτε για παράδειγμα να κάνει κοντρόλ και να του φεύγει η μπάλα δύο τρία μέτρα. Επίσης είναι παίκτης που παίζει με τη μία και αυτό είναι καλό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο».

Όσον αφορά τα… αρνητικά τόνισε ο Εστερχάζι «Όπως προανέφερα δεν είναι πολύ ψηλός και δε θυμάμαι να τον έχω δει να σκοράρει πολύ με το κεφάλι. Αλλά όταν ένας φορ σκοράρει δε σε νοιάζει το πώς… Αυτό που μπορώ να πω ότι ίσως προβληματίσει, είναι το γεγονός πως δεν έχει βγει ποτέ από την Ουγγαρία για να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αν η ΑΕΚ τον αποκτήσει τώρα για τη Β’ Εθνική νομίζω ότι θα είναι σούπερ, αλλά μάλλον τον θέλει για την Α’ Εθνική, οπότε θα πρέπει να του δοθεί χρόνος προσαρμογής. Κακά τα ψέματα το ουγγρικό πρωτάθλημα είναι χαμηλότερου επιπέδου από το ελληνικό. Οι ρυθμοί των αγώνων και η ποιότητα πιο χαμηλή. Όμως πιστεύω ότι θα τα καταφέρει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X