Βλέπει Νίκολιτς και κάτι ακόμα ο «Μίλο»

nicolic3-νικολιτςΤώρα αρχίζει το κυρίως μέρος της δουλειάς του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Επειτα από μέρες προετοιμασίας, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ξεκινά την τελευταία φάση της παρακολούθησης μεταγραφικών στόχων, ξεκινώντας από τον Νεμάνια Νίκολιτς. Όπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr, ο «Μίλο» θα βρίσκεται σήμερα στην Ουγγαρία και το μεσημέρι (στις 3) θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της πρωτοπόρου Βιντεότον με την Κεσκεμέτι, έχοντας κύριο στόχο τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο Νίκολιτς είναι αναμφίβολα μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για την ΑΕΚ. Σκοράρει κατά ριπάς, είναι παίκτης που δείχνει έτοιμος για το βήμα παραπάνω και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος που μπορεί να ενδιαφέρει τον Μιλοβάνοβιτς. Κάποιες πηγές ανέφεραν πως στην ατζέντα του «Μίλο» προτάθηκε και ο Ρόλαντ Γιουχάζ. Πρόκειται για τον 31χρονο Ούγγρο στόπερ, που έκανε σπουδαίο όνομα στην Αντερλεχτ (είχε αντιμετωπίσει και την ΑΕΚ), αλλά επέστρεψε από πέρυσι στην Ουγγαρία και την πρωταθλήτρια Βιντεότον.

Ο Μιλοβάνοβιτς δεν θα μεταβεί τελικά στη Ρουμανία, καθώς δεν βόλευαν οι πτήσεις για να προλάβει κάποιες συγκεκριμένες αναμετρήσεις. Τα Βαλκάνια θα είναι βέβαια στις επιλογές τους. Η παραμονή του στην Ουγγαρία μπορεί να φέρει και άλλες επαφές, αλλά και παρακολούθηση άλλου αγώνα. Δύο ώρες μετά τη λήξη του ματς της Βιντεότον η Γκιόρι Ετο παίζει με την Πέκσι, ενώ το βράδυ η Ντεμπρετσένι υποδέχεται τη Ντουναγιουβάρος. Δύο ματς υπάρχουν και την Κυριακή (Χαλάντας – ΜΤΚ και Ντιοσγκόρι – Νιρεγκουάζα), προτού επιστρέψει στην Αθήνα ο «Μίλο» και ξεκινήσει για Λατινική Αμερική (Βραζιλία και Αργεντινή).

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X