«Οι αγώνες με την ΑΕΚ είναι πάντα ντέρμπι»

«Οι αγώνες με την ΑΕΚ είναι πάντα ντέρμπι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsilisΓεμάτη ευχές ήταν η προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς τόσο ο Άγγελος Τσίλης όσο και ο Χρύσανθος Τσαναξίδης έχουν τα γενέθλια τους συμφωνώντας ότι το καλύτερο δώρο θα είναι μία νίκη στο ματς του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Α1 χάντμπολ.

«Οι αγώνες με την ΑΕΚ είναι πάντα ντέρμπι. H AEK δεν είναι τόσο δυνατή όσο πέρσι, ωστόσο παραμένει μία πολύ αξιόλογη ομάδα όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματά της μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, αφού βρισκόμαστε μαζί στη δεύτερη θέση» τόνισε ο Τσίλης και πρόσθεσε ότι «το ζητούμενο για εμάς είναι να δείξουμε ποιοι είμαστε. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε μία νίκη σε ντέρμπι και μετά την ήττα από τον Διομήδη να τρέξουμε ένα σερί επιτυχιών που θα μας ξαναφέρει στην κορυφή».

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θέλουν σε αυτό τον αγώνα τον κόσμο της ομάδας δίπλα τους. «Είναι σημαντικό να παίζεις ένα ντέρμπι και να νιώθεις τον παλμό του κόσμου. Μακάρι να γεμίσει το γήπεδο και να ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι έναν αγώνα που θα είναι διαφήμιση για το χάντμπολ» υπογράμμισε ο 22χρονος διεθνής εξτρέμ.

Πάντως, παρά τα γενέθλια του, ο Τσίλης δεν πήγε με γλυκά στη σημερινή προπόνηση…»Τα κεράσματα μπορούν να περιμένουν μέχρι το Σάββατο, μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ. Άλλωστε, εκείνη τη μέρα έχω και τη γιορτή μου…» είπε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X