Κουστένης: «Γρίφος η ΑΕΚ με τους νέους παίκτες»

Κουστένης: "Σεβόμαστε, αλλά δε φοβόμαστε την ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

koustenis paneleusiniakosΟ νέος τεχνικός του Πανελευσινιακού, Τζίμης Κουστένης τοποθετήθηκε για την αυριανή αναμέτρηση της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ. Χαρακτήρισε την Ένωση «γρίφο» μετά τις τελευταίες προσθήκες που έκανε, ενώ έχρισε φαβορί την ομάδα που θα έχει καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Αναλυτικά:

«Παρ’ ότι βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος το παιχνίδι με την ΑΕΚ αποκτά ιδιαίτερη κρισιμότητα αφού έχουμε τέσσερις ήττες. Γνωρίζουμε ότι με μια νίκη πέρα από την βαθμολογική σημασία θα μας δώσει και μια ψυχολογική ανάταση για την συνέχεια του πρωταθλήματος και θα μπορέσουμε να αντικρίσουμε με πιο αισιόδοξη ματιά τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν. Προετοιμαζόμαστε για ένα δυνατό παιχνίδι στην έδρα μας όπου θεωρώ πως αν παίξουμε με καθαρό μυαλό και κάνουμε αυτά που πρέπει θα έρθει και η πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα».

Για το κλειδί της αναμέτρησης: «Είναι ένα ντέρμπι και η ομάδα που θα δείξει πιο πολύ ενέργεια στο γήπεδο θα είναι αυτή που θα έχει και τον πρώτο λόγο. Επίσης αυτός που θα έχει και το καθαρό μυαλό στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης», ενώ μιλώντας για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου ανέφερε: «Τον τελευταίο καιρό η ΑΕΚ έχει κάνει κάποιες προσθέσεις και αφαιρέσεις στο ρόστερ οπότε θα έλεγα ότι για εμάς ένα σημείο έκπληξη θα είναι το άγνωστο γιατί κάποιους παίκτες δεν τους έχουμε δει να αγωνίζονται και αποτελούν για εμάς ένα γρίφο. Είναι βέβαια μια ομάδα που είναι οργανωμένη, έχει τον κόσμο της, μια ομάδα που της αρέσει να κάνει πολλά σουτ από την περιφέρεια αλλά έχει και κάποιες αδυναμίες. Εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες και να χτυπήσουμε πάνω σε αυτές».

Που θα στηριχθεί ο Πανελευσινιακός: «Η ομάδα μας θα στηριχθεί στην άμυνα και μέσα από αυτήν θα προσπαθήσουμε να βρούμε ένα ρυθμό και να βγούμε στην επίθεση. Θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε τις όποιες αδυναμίες έχει η ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο και σίγουρα μεγάλο ρόλο και καταλυτικό θα παίξει η έδρα μας και ο κόσμος μας για να μας δώσει την απαιτούμενη ενέργεια που χρειαζόμαστε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X