Ο Δέλλας "απλώνει" τις σκέψεις στο χορτάρι, βάζοντας δύο επιθετικούς

Μεγάλο στοίχημα για την επίθεση της ΑΕΚ, η ετοιμότητα που θα έχει ο Μπρέσεβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bresevicΔύο διεθνείς  (Μάνταλο, Μπακάκη) θα έχει η ΑΕΚ στο επόμενο επίσημο παιχνίδι της Εθνικής με τα Νησιά Φερόε, την επόμενη Παρασκευή (14 Νοεμβρίου) και ως εκ  τούτου, είναι μια εξέλιξη που “αναγκάζει” τον Τραϊανό Δέλλα να κάνει κάποιες σκέψεις για το πως θα παρατάξει την ομάδα, στο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με την Παναχαϊκή στη Πάτρα.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, που μέχρι σήμερα έχει εμπιστευτεί κυρίως το 4-2-3-1, αλλά και το 4-3-3, μπορεί να έχει αλλάξει στη διάρκεια κάποιων αγώνων τον σχηματισμό της ομάδας, παίζοντας με τρία στόπερ, ωστόσο από το μυαλό του περνάει να παρατάξει την ΑΕΚ με δύο επιθετικούς.

Στη σημερινή προπόνηση, οι κιτρινόμαυροι έκαναν ασκήσεις ανάπτυξης στα Σπάτα με τον Δέλλα να βάζει τη μια από τις ομάδες να επιτεθούν με δύο επιθετικούς. Οι Μπρέσεβιτς και Αραβίδης πήραν θέση στη γραμμή κρούσης, ενώ οι δύο εξτρέμ που αγωνίστηκαν με την ίδια ομάδα ήταν οι Μπαρμπόσα και Ντούνης.

Τα πρόσωπα δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία, υπό την έννοια, ότι απομένουν πολλές ημέρες ακόμα για να διαπιστώσουμε ποια θα είναι τα πλάνα της ενδεκάδας. Ωστόσο ο σχηματισμός με τον οποίο έγινε η ανάπτυξη της μιας ομάδας, δείχνει ότι στο μυαλό του προπονητή , υπάρχει η διαφοροποίηση του συστήματος.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X