Για τρίτη φορά σε πέντε χρόνια ο Νίκολιτς μπαίνει στη μεταγραφική ατζέντα της ΑΕΚ

Για τρίτη φορά σε πέντε χρόνια ο Νίκολιτς μπαίνει στη μεταγραφική ατζέντα της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nicolic1-νικολιτςΤο enwsi.gr σας ανέδειξε το μεταγραφικό ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην Ουγγαρία, προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης τον Νεμάνια Νίκολιτς. Οι συστάσεις που έχει λάβει ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ για τον Μαγυάρο φορ (με σέρβικες ρίζες βέβαια) είναι εξαιρετικές, όπως και οι επιδόσεις του. Αλλωστε, όσοι έχουν καλή μνήμη θα θυμόνται πως το όνομα του Νίκολιτς δεν εμφανίζεται για πρώτη φορά στην «κιτρινόμαυρη» μεταγραφική ατζέντα, αλλά για τρίτη φορά!

Η πρώτη φορά που ο Νίκολιτς απασχόλησε την ΑΕΚ ήταν το 2009. Τότε, ο Ούγγρος φορ ήταν 22 ετών και είχε πάρει μόλις την πρώτη καλή μεταγραφή, μετακινούμενος στην Καποσβάρι. Είχε 18 γκολ και έξι ασίστ σε 22 ματς και είχε κινήσει το ενδιαφέρον του Στέλιου Μανωλά, που ως τεχνικός διευθυντής της Ενωσης τότε είχε ταξιδέψει στην Ουγγαρία για να τον δει αγωνιζόμενο. Το περίεργο καλοκαίρι, με την αποχώρηση του Μανωλά και τις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής, δεν ευνόησαν τη μεταγραφή, καθώς και η ομάδα του αξίωνε μισό εκατ. ευρώ.

Δύο χρόνια έπειτα, στο φινάλε των καλοκαιρινών μεταγραφών του 2011 (με Αδαμίδη, Γκρέταρσον και Χιμένεθ προπονητή), η ΑΕΚ στράφηκε ξανά στον Νίκολιτς. Ο νυν συνεργάτης του Δέλλα, Βασίλης Μπορμπόκης (σκάουτερ τότε) είχε παρακολουθήσει τον Ούγγρο και είχε ανάψει «πράσινο» φως. Είχε εντυπωσιαστεί από την ικανότητα του Νίκολιτς να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και την ευχέρεια στο σκοράρισμα. Ωστόσο, αν και οι μάνατζερ του είχαν δεσμευθεί πως μπορεί να μείνει ελεύθερος ή δανεικός, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Ο Μιλοβάνοβιτς θα δει τον Νίκολιτς και θα αποφανθεί εάν θα είναι στους εκλεκτούς της ΑΕΚ. Αλλωστε, πλέον η κουβέντα θα έχει να κάνει μόνο με τον παίκτη, που μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και δεν υπάρχει δέσμευση με καμία ομάδα. Δεν είναι το βαρύ φορ περιοχής, αλλά ένας κινητικός επιθετικός, με βασικό όπλο την ταχύτητα, που μπορεί να παίζει μέσα και έξω από την περιοχή.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X