Στην εθνική ομάδα ο Μπακάκης

Ο Μπακάκης κάνει το δικό του σερί
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mpakakis goalΜετά τον Πέτρο Μάνταλο και ο Μιχάλης Μπακάκης είναι μέλος της εθνικής ομάδας πια, καθώς ο Κλαούντιο Ρανιέρι τον κάλεσε για τα ματς με τα Νησιά Φερόε (προκριματικά EURO 2016) και Σερβία (φιλικό) σε Καραϊσκάκη και Χανιά αντίστοιχα.

Ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ έτσι εξαργυρώνει το πολύ καλό ξεκίνημα που έχει κάνει με την ΑΕΚ φέτος σε Φούτμπολ Λιγκ και Κύπελλο, όντας το καλύτερο δεξί μπακ που… κυκλοφορεί στην χώρα φέτος. Στις κλήσεις βρίσκεται ξανά και ο Πέτρος Μάνταλος, με την ΑΕΚ να έχει δύο διεθνείς ενώ ακόμη βρίσκεται στην Φούτμπολ Λιγκ!

Αναλυτικά οι κλήσεις του Ρανιέρι για τα ματς με Νησιά Φερόε και Σερβία:  Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Σωκράτης, Μόρας, Χολέμπας, Καράμπελας, Μπακάκης, Μανιάτης, Τζιόλης, Σάμαρης, Μάνταλος, Κονέ, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Αθανασιάδης, Γκέκας.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X