Δημήτρης και Γιώργος Μελισσανίδης κοντά στους παίκτες στο δείπνο της ΑΕΚ

Δημήτρης και Γιώργος Μελισσανίδης κοντά στους παίκτες στο δείπνο της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÃÅÕÌÁ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÇÓ ÁÅÊΜε τον πλέον έκδηλο τρόπο φαίνεται ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε κάθε ευκαιρία βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ. Είτε πρόκειται για ένα απλό παιχνίδι της Κ20, είτε για επίσημο αγώνα της πρώτης ομάδας και απόψε για το δείπνο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο «Τίγρης» βρέθηκε λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δείπνου κοντά στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης και τον Τραϊανό Δέλλα, έχοντας στο πλάι του τον γιο του Γιώργο Μελισσανίδη. Μάλιστα, ο Μελισσανίδης κάθισε στο τραπέζι με Μπάγεβιτς, Δέλλα και Μιλοβάνοβιτς.

Οπως ανέφερε και η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω του επίσημου σάιτ της για το δείπνο: “Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, δείπνησαν στο εστιατόριο “Τηλέμαχος” που βρίσκεται στην Κάτω Κηφισιά και ανήκει στον ένθερμο φίλαθλο της ΑΕΚ κ. Γιώργο Τσιλιγκίρη. Παρόντες στο δείπνο ήταν και οι κ. κ. Δημήτρης και Γιώργος Μελισσανίδης”.

Περισσότερα σε λίγο…

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X