Ο Γκιγιέρμο Ρούμπιο στον Κόροιβο

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

koroivosΟ Γκιγιέρμο Ρούμπιο θα αγωνίζεται πλέον στον Κόροιβο που είναι ένας από τους  αντιπάλους της ΑΕΚ στην Basket league. Η ομάδα από την Αμαλιάδα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του Ισπανού πάουερ φόργουορντ. Ο 32 χρονος παίκτης βρίσκεται στην Ελλάδα και αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κόροιβος: “Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γκιγιέρμο Ρούμπιο.Ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ (32 ετών, 2,02μ) έχει χαράξει μια μακρά, επιτυχημένη διαδρομή στην ACB Λιγκ και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τον έχουμε πλέον στο έμψυχο δυναμικό μας. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας θα αντικαταστήσει τον Ρώσο αθλητή, Φέντορ Ντμιτρίεφ, τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.Ο Ρούμπιο βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή μας Χάρη Μαρκόπουλου.

Who is who

Όνομα: Γκιγιέρμο Ρούμπιο

Ημ. Γέννησης: 14/10/1982

Θέση: power forward

Ύψος: 2.02

Προηγούμενες ομάδες: Μανρέσα, Ουνικάχα Μάλαγα, Καχασόλ, Λαγκούν Άρο, Εστουντιάντες, Βαγιαδολίδ”.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΒΙΤΣΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X