ΑΕΚ: Διέκοψαν το ματς για να γλιτώσουν τον διασυρμό (VIDEO)

ΑΕΚ: Διέκοψαν το ματς για να γλιτώσουν τον διασυρμό (VIDEO)

Η ΑΕΚ ανέτρεψε το σκορ με τα γκολ των Τσιάρτα, Κετσπάγια και Κωστή, αλλά ο αγώνας διεκόπη στο 68’, όταν… μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο η Θύρα 4

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπάρχουν ματς που είναι τόσο μεγάλη η ανωτερότητα του αντιπάλου, που η ομάδα που χάνει εύχεται να υπάρξει μία…βροχή ή άλλα έντονα καιρικά φαινόμενα για να σταματήσει το παιχνίδι και να γλιτώσουν τον διασυρμό. Στη Θεσσαλονίκη όμως, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν το συνήθειο να εισβάλουν μέσα στο γήπεδο για να σταματήσουν το ματς. Δεν είχαν άλλο τρόπο να αποτρέψουν το διασυρμό που τους ετοίμαζε η μεγάλη ΑΕΚ, μία μέρα σαν σήμερα του 1995.

Η Ενωση πέρασε σαν Βασίλισσα από τη Θεσσαλονίκη και έκανε πλάκα μέσα στην Τούμπα. Μολονότι βρέθηκε να χάνει από νωρίς με γκολ του Ζουμπούλη, η ΑΕΚ ήταν κλάσεις ανώτερη. Ο Τσιάρτας και ο Κετσπάγια έκαναν την ανατροπή πριν καν τελειώσει το ημίχρονο, ενώ ο Κωστής έδινε διαστάσεις θριάμβου στην «κιτρινόμαυρη» νίκη με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Εκεί, άρχισαν τα μαγικά.

Ξαφνικά, το γήπεδο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν τον πετροπόλεμο με τις δυνάμεις της αστυνομίας. Ως αποτέλεσμα της έντασης ήταν να εγκλωβιστούν στο γήπεδο, η αποστολή και οι εκδρομείς οπαδοί της ΑΕΚ. Ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ, Μιχάλης Τροχανάς είχε βρει την ευκαιρία για ακόμα ένα τηλεοπτικό σόου σε ένα ματς που διεκόπη πριν έρθουν τα χειρότερα για τον ΠΑΟΚ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X