Γλιτώνει άμεσα τη βαριά «καμπάνα» η ΑΕΚ, αλλά παραμένει ο κίνδυνος ελέω ΕΠΟ

Γλιτώνει άμεσα τη βαριά «καμπάνα» η ΑΕΚ, αλλά παραμένει ο κίνδυνος ελέω ΕΠΟ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos1-κοσμοςΣήμερα το πρωί (10:30) είναι προγραμματισμένη η απολογία της ΑΕΚ στην πειθαρχική επιτροπή της Φούτμπολ Λιγκ. Όπως έχει γίνει σαφές τις τελευταίες ώρες, η απειλή για την Ενωση είναι σοβαρή. Επειτα από όσα συνέβησαν στη Ριζούπολη, η ομάδα μπορεί να υποστεί από βαρύτατο πρόστιμο, μέχρι αποκλεισμό της έδρας. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που δείχνουν πως σήμερα η ΑΕΚ μπορεί να κερδίσει την πρώτη μάχη και να προετοιμάζεται για τη συνέχεια.

Το θέμα έχει ως εξής. Ο πιο μεγάλος κίνδυνος για την ΑΕΚ προκύπτει από την τρίτη παράγραφο (6) και τα αναγραφόμενα που αφορούν τα επεισόδια που χαρακτηρίστηκαν ως εκτεταμένα. Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν μπορεί να τιμωρηθεί βάσει του συγκεκριμένου άρθρου, γιατί όπως αναφέρεται στο 6ζ του πειθαρχικού κώδικα: «τα αδικήματα της παρούσης παραγράφου εκδικάζονται ΜΟΝΟ μετά την άσκηση πειθαρχικής δίωξης από το αρμόδιο όργανο (σ.σ. ποδοσφαιρικό εισαγγελέα)». Και μέχρι τώρα, δεν έχει υπάρξει τέτοια δίωξη.

Το θέμα είναι πως κατά το πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα το ματς με τη Ρόμα, είχε υπάρξει αυτεπάγγελτη έφεση του αθλητικού εισαγγελέα κατά της πρωτόδικης απόφασης. Βέβαια, η ΑΕΚ μπορεί να ελπίζει πως δεν μπορεί να ασκηθεί δίωξη σε μία διαδικασία που πρωτόδικα δεν κινήθηκε από τον εισαγγελέα. Αλλά όταν έχεις να κάνεις με την ΕΠΟ και τα όργανα της, δεν μπορεί ουδείς να είναι βέβαιος για τίποτε.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X