Να και ο μπαμπάς Σπάθας: «Ο γιος μου πληρώνει την ατάκα μου»

Να και ο μπαμπάς Σπάθας: «Ο γιος μου πληρώνει την ατάκα μου»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

spathas2-σπαθαςΘυμάστε εκείνο το περίφημο «ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να γ…». Ηταν η ατάκα του γίγα Γιάννη Σπάθα που είχε χαρακτηρίσει μία ολόκληρη εποχή. Τώρα που ο κανακάρης του συνεχίζει επάξια το έργο του, ο πατήρ Σπάθας βγήκε να πει πως πληρώνει απλά όσα είπε εκείνος στο παρελθόν. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9, ο μπαμπάς Σπάθας είπε και ελάλησε. Πάρτε μία ανάσα για να αντέξετε και διαβάστε.

«Είναι διαιτητής που έξι χρόνια είναι σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη. Τον εκτιμούν και τον σέβονται. Δεν είναι χαρά που φτάνει άλλους διαιτητές, όπως ο Νικάκης και ο Βασάρας; Ποτέ δεν είπαμε ότι είναι τέλειος. Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος του λάθους. Το γεγονός ότι ζητήθηκε το πόθεν έσχες του δεν είναι μια τρύπα στο νερό. Είναι… δυο τρύπες στο νερό. Μόνο στην Τρίπολη έγιναν λάθη; Στην Κρήτη δεν είδατε τι έγινε; Πάρτε την κασέτα και δείτε τη. Δείτε τι πέναλτι δεν έδωσε στον Εργοτέλη στο ματς με τον ΠΑΟΚ και δεν ακούστηκε τίποτα. Δεν είμαστε ορφανοτροφείο να έχουμε τα ίδια ρούχα και τις ίδιες απόψεις. Θεωρώ ότι στο συγκεκριμένο ματς αδικήθηκε ο Εργοτέλης. Και αυτό δεν έγινε σκοπίμως από τον διαιτητή. Δεν ακούστηκε όμως τίποτα. Όλοι οι διαιτητές έχουμε κάνει λάθη, που μετά τα βλέπαμε και δεν το πιστεύαμε.

Μόλις γίνουν λάθη που είναι υπέρ του Ολυμπιακού, συγκεκριμένα κανάλια και εφημερίδες ξεσηκώνονται. Όταν είναι εις βάρος του Ολυμπιακού, δεν μιλάει κανένας. Πέρυσι νίκησε ο Αστέρας με γκολ οφσάιντ και δεν μίλησε κανένας. Ο Ολυμπιακός δεν είπε τίποτα και έφυγε. Γαμώ την προκατάληψη που υπάρχει για τον Ολυμπιακό και την οικογένεια Σπάθα! Ο Ηλίας Σπάθας δεν είναι διαπλεκόμενος. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Βγάζουμε μόνοι μας το ψωμί μας. Τρέχουμε από το πρωί και δεν έχουμε ανάγκη κανέναν. Ο Ηλίας πληρώνει την ατάκα του πατέρα του: ”Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε”. Γιατί όμως; Επειδή είπα αυτό που νιώθω; Αυτό δεν είναι αμαρτία. Αμαρτία είναι να παίρνεις λεφτά και να μην τα γυρίζεις πίσω. Ο Ηλίας Σπάθας δεν έχει καμία εμπλοκή με τον Ολυμπιακό.

Δεν τον θέλουν γιατί μπορεί να μην τους αρέσει το πρόσωπό του. Γιατί δεν μπορεί να μην έχει δεχτεί να πάει μαζί τους για καφέ. Είναι δύσκολο να ακουμπήσουν τον Ηλία. Η ψυχή μας είναι στη διαιτησία. Έχουμε δικαίωμα όμως να είμαστε μια ομάδα. Αυτά ότι ”εγώ είμαι Εθνική Ελλάδας, ή Εθνική Παίδων” δεν τα δέχομαι. Ο Ηλίας δεν έχει πει ποτέ τι ομάδα είναι. Ρωτήστε τον ίδιο. Είναι όμως ψυχάρα και δεν παίρνει χαμπάρι από πίεση. Οι ιδιοκτήτες των ομάδων, αυτοί που έχουν πληρώσει για να τις πάρουν και βάζουν χρήματα, είναι λίγοι, αλλά μπορούν να μιλάνε. Οι ενοικιαστές, οι πρόχειροι, αυτοί θα χαθούν. Ο Παναθηναϊκός έχει ιστορία και στο παρελθόν είχε οικονομικούς ογκόλιθους στην ελληνική κοινωνία», ενώ αναφέρθηκε και στην αποβολή του Μάσα: «Αφού έβρισε. Έπεσε κάτω και διαμαρτυρήθηκε. Νομίζουν οι παίκτες ότι πλέον οι διαιτητές δεν ξέρουν ξένες γλώσσες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X