Ελα Αλέκο, κοίτα πως έγινες (ΦΩΤΟ)

Ελα Αλέκο, κοίτα πως έγινες (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alexandris-αλεξανδρηςΗ χθεσινή νύχτα ήταν όμορφη. Όχι μαγική και ονειρεμένη, ώστε να σπάσει το νέο ρεκόρ από την επτάρα, αλλά είχε και αυτή τη γλύκα της. Και όλα έγιναν ακόμα πιο όμορφα, όταν στους τηλεοπτικούς δέκτες εμφανίστηκε εκείνος. Ο ένας, ο μοναδικός, ο ανεπανάληπτος Αλέκος. Το παιδί από το Κιάτο που κάποτε ορκιζόταν για την ΑΕΚ και φιλούσε τη φανέλα, αλλά πλέον εμφανίζεται ως παλαίμαχος του Ολυμπιακού. Και τι εμφάνιση.

Αλλοι τον αποκάλεσαν σεφ. Αλλοι Ναπολέοντα. Κάποιοι τον μπέρδεψαν με αξιωματικό του ρωσικού στρατού επί τσάρου. Ο άνθρωπος έχει γνώση του στυλ. Αλλωστε, έχει υπάρξει και παρ’ ολίγον κομμωτής. Με τη ξεχωριστή τέχνη του, με τις μοναδικές ποδοσφαιρικές αναλύσεις, με εκείνη τη γενειάδα του σοφού γερού που ξέρει τα πάντα, ο Αλέκος έγραψε ιστορία. Οσοι δεν τον είδατε ζωντανά, μπορείτε να απολαύσετε αυτή τη θεσπέσια μορφή του Αλέκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X