Πάνε να βγάλουν λάδι τον Σπάθα, αλλά ο Ντάλας του παίρνει τη σφυρίχτρα

Πάνε να βγάλουν λάδι τον Σπάθα, αλλά ο Ντάλας του παίρνει τη σφυρίχτρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

spathas1-σπαθαςΟλη η Ελλάδα «βράζει» για τα διαιτητικά όργια που έγιναν το Σάββατο στην Τρίπολη, και όχι μόνον, αλλά οι παρατηρητές της ΚΕΔ ζουν σε έναν άλλον κόσμο, αγγελικά πλασμένο! Ο Μανώλης Γιανναδάκης, παρατηρητής του Ηλία Σπάθα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βαθμολογήσει οριακά πάνω από το 8 που είναι η βάση της βαθμολογίας και δεν συνεπάγεται τιμωρία (το 7.9 σημαίνει αποχή από τους ορισμούς για 2-3 παιχνίδια) τόσο τον Ηλία Σπάθα όσο και τους δύο βοηθούς Κοντιζά και Σωτηρόπουλο, κάνοντας έξαλλο και τον Χιου Ντάλας που μόλις ενημερώθηκε φέρεται να είπε «με εμένα αυτοί δεν ξαναπαίζουν. Οταν βάζεις διεθνή διαιτητή και γίνονται αυτά τα πράγματα, τι να περιμένεις και τι να κάνουμε».

Ο Σκωτσέζος εμφανίζεται διατεθειμένος να «τελειώσει» τη διαιτητική τριάδα, ενώ ήταν έντονα ενοχλημένος και με τους παρατηρητές, αφού άλλα βλέπει ο ίδιος στους αγώνες και άλλα διαβάζει στις εκθέσεις τους. Το αν ο διεθνής ρέφερι και οι δύο βοηθοί του οριστούν ξανά σε παιχνίδια Super League μόνο ο χρόνος θα το δείξει καθώς έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν να επιλέγεται τιμωρία για έναν ή δύο μήνες και στη συνέχεια οι διαιτητές να ορίζονται ξανά σε παιχνίδια. Λεπτομέρειες για την έκθεση του πρώην ρέφερι από το Λασίθι, που σημειωτέον τη διετία 1993-95 ήταν διαιτητής Α’ Εθνικής μαζί με τον Γιάννη Σπάθα, πρώην ρέφερι της μεγάλης κατηγορίας και πατέρα του διεθνούς ρέφερι, δεν έχουν γίνει γνωστές. Πώς για παράδειγμα δικαιολογεί την αποβολή του Μάσα και τα έξι ανύπαρκτα οφσάιντ που καταλόγισαν οι δύο βοηθοί.

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X