Ο Ισμαέλ Μπλάνκο έγινε... τερματοφύλακας (VIDEO)

Ο Ισμαέλ Μπλάνκο έγινε... τερματοφύλακας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

blancoΑπίστευτο σκηνικό στον αγώνα της Μπαρτσελόνα του Εκουαδόρ με την Βάγιε, με τον Ισμαέλ Μπλάνκο να αναγκάζεται να καθίσει κάτω από τα δοκάρια, μετά από τις αποβολές και των δύο τερματοφυλάκων της ομάδας του και να δείχνει… αρετές πορτιέρο!

Συγκεκριμένα, στο 42′ του αγώνα ο ρέφερι απέβαλλε τον τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, ενώ ακολούθησαν διαμαρτυρίες με τον διαιτητή να δίνει κίτρινες και να αποβάλλει και τον αναπληρωματικό πορτιέρο.

Το σκορ ήταν στο 1-1. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα αποφασίζει να δώσει τα γάντια του τερματοφύλακα στον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ.

Στο VIDEO που κάνει το γύρο της Λατινικής Αμερικής βλέπετε τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ να κάνει αρκετές επεμβάσεις μέχρι το 65′, όταν τον κέρδισε ο Ντανιέλ Ανγκούλο. Με το σκορ εναντίον της Μπαρτσελόνα ο προπονητής  έχρισε και πάλι επιθετικό τον Μπλάνκο ψάχνοντας την ισοφάριση και στο τέρμα στα τελευταία λεπτά κάθισε ο Άλεξ Μπολάνιος.

Μάλιστα παραλίγο να είναι πρωταγωνιστής και στην αντίπαλη εστία ο Μπλάνκο, καθώς από ασίστ του η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέναλτι στα τελευταία λεπτά, αλλά ο συμπαίκτης του που ανέλαβε την εκτέλεση αστόχησε και δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

[youtube id=”oQhiyvFIyvw” width=”600″ height=”350″]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X