Κιάφας: «Είμαστε ΑΕΚ από κούνια»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

stivos-aek-e1361354344779Ο Μιχάλης Κιάφας παραχώρησε συνέντευξη στην «Ωρα των σπορ». Ο ένας εκ των δύο αδερφών που αγωνίζονται στην ΑΕΚ, Μιχάλης, εκμυστηρεύτηκε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο αδερφός του Αργύρης, πλήρωσαν τον Ηρακλή για να μείνουν ελεύθεροι και να αγωνιστούν με τα «κιτρινόμαυρα». Παράλληλα ο νεαρός αθλητής ανέλυσε τους στόχους της τρέχουσας περιόδου τονίζοντας πως η ΑΕΚ είναι όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Αναλυτικά δήλωσε:
“Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον αδελφό μου Αργύρη που ενταχθήκαμε στην οικογένεια της ΑΕΚ και θέλουμε να ευχαριστήσουμε για αυτό τον κύριο Δημήτρη Παπασταύρου και τη κυρία Βάσω Παναγιωτοπούλου. Και οι δύο κάνουμε το αγώνισμα των 110μ με εμπόδια και προπονούμαστε στο στάδιο των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης με τον προπονητή μας Ζαγόρα Γρηγόρη. Μετά από πολλά χρόνια που αγωνιζόμασταν με τον Ηρακλή αποφασίσαμε με την οικογένεια και τον προπονητή μας να ενταχθούμε στην ΑΕΚ που είναι η ομάδα μας που υποστηρίζουμε από κούνια. Έχουμε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία μας για τη νέα χρονιά με σκληρές προπονήσεις δύο φορές τη μέρα για να πετύχουμε τους στόχους μας που είναι για μένα η νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών στα 110μ εμπόδια για 4η συνεχόμενη χρονιά και αν όλα πάνε καλά να πιάσω το όριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας μου που θα γίνει στο Ταλίν της Εσθονίας. Ο στόχος του αδελφού μου που τώρα θα μπει στην κατηγορία των Νέων είναι η κατάκτηση ενός μεταλλίου και γιατί όχι να κάνουμε και το 1-2. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αγωνιζόμαστε με τα χρώματα της ΑΕΚΑΡΑΣ μας και θα βάλουμε τα δυνατά μας να τη βοηθήσουμε να βγει Πρωταθλήτρια και στους Άνδρες” Δεν ήρθαμε στην ΑΕΚ για το οικονομικό. Αυτό θα έλεγα δεν έπαιξε κανένα ρόλο. Κάναμε το όνειρο μας πραγματικότητα Πάντα τόσο εγώ και ο αδερφός μου θέλαμε να αγωνιστούμε φορώντας την φανέλα του “Δικεφάλου”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X