Πρώτη παντού με τον κόσμο της

Πρώτη παντού με τον κόσμο της
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos-κοσμοςΜέχρι τώρα, ήταν γνωστό στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Καμία ομάδα της Σούπερ Λίγκας, ούτε ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ, ούτε ο ευρωπαίος Ολυμπιακός, ούτε ο Παναθηναϊκός μπόρεσε να φτάσει τα εισιτήρια που έκοψε η ΑΕΚ στις πρώτες αγωνιστικές. Και από χθες, ο ενωσίτικος κόσμος μπορεί να είναι περήφανος για ακόμα μια πρωτιά. Βλέπετε, η εντυπωσιακή παρουσία και στήριξη και στη «Βασίλισσα», φέρνει την ΑΕΚ πρώτη σε εισιτήρια και στο μπάσκετ.

Μολονότι ο ΕΣΑΚΕ δεν καταγράφει την επίσημη μέτρηση των εισιτηρίων κάθε ομάδας, όλοι οι μπασκετικοί ρεπόρτερ που επικοινώνησε χθες το enwsi.gr δεν είχαν καμία αμφιβολία. Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, καμία ομάδα δεν έχει συγκεντρώσει τον κόσμο που μάζεψε η ΑΕΚ στα ματς με τον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό. Ούτε οι ευρωλιγκάτοι, ούτε καν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης μπόρεσαν να έχουν τόσο κόσμο, που σύμφωνα με τους υπολογισμούς ήταν πάνω από 7.000 και στα δύο ματς.

Με παλμό, πάθος, φωνή, έδιναν δύναμη στην ομάδα. Σε μία εποχή που όλα τα τμήματα χρειάζονται στήριξη ο κόσμος δίνει ξεχωριστό παρών. Ακόμα και σε δύσκολες μέρες όπως είναι η Δευτέρα, το ΟΑΚΑ γνώρισε μεγάλες στιγμές. Ανάλογες με αυτές που έχει βιώσει σε ουκ ολίγες περιπτώσεις μέχρι τώρα το ποδοσφαιρικό σπίτι της ΑΕΚ. Οι Ενωσίτες δείχνουν σε όλη την Ελλάδα τη δυναμική τους και ισχυροποιούν τις ομάδες.

Η δυναμική που προσδίδει ο κόσμος στην ΑΕΚ είναι εντυπωσιακή και μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Παραφωνίες όπως αυτά που συνέβησαν στη Ριζούπολη δεν μπορούν να χαλάσουν τη γενική εικόνα. Αλλωστε, έχουν γνώση οι φύλακες και ήδη υπάρχουν ενέργειες, ώστε να λυθεί το θέμα. Αλλωστε, όπως έδειξαν και στο μπασκετικό ντέρμπι οι Ενωσίτες, έχουν τρόπο να προστατεύουν την ομάδα και να μην επιτρέπουν σε κανέναν να δημιουργήσει πρόβλημα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X