Ζιάγκος: «Μας αδικεί το σκορ, είμαστε σε εξελικτική διαδικασία»

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÆÉÁÃÊÏÓ  ÁÅÊ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ  ZIAGOS  AEK - OLYMPIAKOS (BASKET LEAGUE 2014-2015)Ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ, αλλά όχι και από το σκορ εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Ζιάγκος μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ο κόουτς της Βασίλισσας τόνισε ότι μετά τις συνεχείς αλλαγές θέλει υπομονή η ομάδα, ενώ αναμένεται ο Ντελινινκάιτις και ο αντικαταστάτης του Γκούντριτζ.

«Εμείς προερχόμασταν από μία όχι τόσο καλή εμφάνιση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, γι’ αυτό και θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί δίνοντας μεγάλη έμφαση στο κίνητρο των παικτών. Θεωρώ πως το τελικό σκορ μας αδικεί. Θέλαμε να δώσουμε μία αμυντική προσέγγιση στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι αν εξαιρεθεί το δεύτερο δεκάλεπτο το οποίο ήταν καταστροφικό για μας, σε γενικές γραμμές ήμασταν ανταγωνιστικοί», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Ενωσης, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε «Η ομάδα βρίσκεται σε μία εξελικτική διαδικασία. Το ρόστερ ακόμα δεν έχει κλείσει, κάτι που μας καθυστερεί στο να βρούμε την αγωνιστική μας ταυτότητα. Το μπάσκετ είναι ένα ομαδικό άθλημα, δεν είναι κολύμβηση. Απαιτεί συνεργασίες, ομοιογένεια. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Γίνεται μία συγκλονιστική προσπάθεια από όλους. Ως προς την ενίσχυση της ομάδας, το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στο να διορθώσουμε κάποιες ατέλειες που έχουμε στο οργανωτικό κομμάτι και κοντά στο καλάθι. Έχουμε συμφωνήσει με τον Ντελινινκάιτις που είναι πολύπειρος και ποιοτικός παίκτης ενώ εκκρεμεί το θέμα της αντικατάστασης του Γκούντριτζ στο σέντερ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X