Η απόδραση της Λάρισας (VIDEO)

Η απόδραση της Λάρισας (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

manolas-μανωλαςΜια ομάδα για να γίνει πρωταθλήτρια πρέπει να μάθει στις νίκες. Να…εθιστεί σε αυτές, να αποκτήσει αέρα νικήτριας από την αρχή ως το τέλος. Η ΑΕΚ των σερί πρωταθλημάτων, η μεγάλη ομάδα του Μπάγεβιτς των αρχών της δεκαετίας του ’90, ήταν ένα σύνολο που μπορούσε να παίξει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, αλλά παράλληλα είχε τρόπο να παίρνει τις νίκες. Όπως έκανε μία μέρα σαν σήμερα του 1991 μέσα στο Αλκαζάρ, επί της ιδιαίτερα ισχυρής εκείνα τα χρόνια, Λάρισας.

Σε εκείνο το ματς, η ΑΕΚ δεν είχε παίξει μπάλα. Αλλά είχε πάθος, είχε θέληση για τη νίκη και παίκτες που έκαναν τη διαφορά. Ο κολοσσός Στέλιος Μανωλάς είχε πέσει με αυτοθυσία πάνω στη μπάλα, κάνοντας με κεφαλιά ψαράκι το 1-0 στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Και ο σούπερ Ντανιέλ Μπατίστα, είχε βάλει τη σφραγίδα του με γκολάρα μέσα από την περιοχή που ξετίναξε τα δίχτυα. Εκείνη η ομάδα, ήταν γεννημένη για πρωταθλήτρια.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”UFqOedkRB2k” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X