Το κακό προηγούμενο με τις διακοπές στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ο... ευπαθής Αναστόπουλος

Το κακό προηγούμενο με τις διακοπές στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ο... ευπαθής Αναστόπουλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sportigΗ ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ, αλλά ο κόσμος της πρέπει να προσέχει ιδιαίτερα την συμπεριφορά του όσο και τις τυχόν προκλήσεις. Ειδικότερα μετά τα όσα έγιναν χθες στην Ριζούπολη.

Άλλωστε, άπαντες θυμούνται ότι τόσο στα ντέρμπι που υποδέχθηκε η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό το 2009 στο κλειστό του Σπόρτιγκ όσο και το 2010 στο κλειστό του Ελληνικού, η Ένωση εν συνεχεία τιμωρήθηκε για διακοπές του αγώνα. Κάτι που… απαγορεύεται να γίνει απόψε στο ΟΑΚΑ διότι ακολουθούν πολύ σημαντικά ματς για την ΑΕΚ στην Α1, στα οποία ο Βαγγέλης Ζιάγκος θέλει να έχει την συμπαράσταση του κόσμου της Βασίλισσας.

Επιπροσθέτως, να σημειώσουμε ότι στην τριάδα των διαιτητών σήμερα είναι και ο Αναστόπουλος, ο οποίος πρόσφατα για ρίψη χαρτιών στο Αλεξάνδρειο διέκοψε το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ εις βάρος των γηπεδούχων με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το παιχνίδι στα χαρτιά.

Για αυτό και ο κόσμος της ΑΕΚ θα πρέπει για 40 λεπτά να στηρίξει την Βασίλισσα και να μην… απαντήσει σε προκλήσεις, κάνοντας κακό στην αγαπημένη του ομάδα κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του ντέρμπι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X