Ο Ζιάγκος έβαλε στο κλίμα τον Ίνγκλις και περιμένει απόψε να δει τα καλά του στοιχεία

Η παρουσίαση του Ίνγκλις (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

inglis parousiashΔιανύει μόλις την 9η μέρα του στην Ελλάδα και φαίνεται ότι η σημερινή είναι και η πιο ενδιαφέρουσα. Ο Καρλ Ίνγκλις έφτασε στη χώρα μας την προηγούμενη Κυριακή, είδε την πανωλεθρία από τον Παναθηναϊκό, αλλά μέσα στην εβδομάδα δήλωσε πιστός υπηρέτης της «Βασίλισσας».

Το σημερινό ντέρμπι στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, έχει πολλούς λόγους να είναι ελκυστικό. Δεν είναι μόνο το όνομα του αντιπάλους που φέρνει στο μυαλό όλων την μεγάλη ανατροπή και το πρωτάθλημα της ΑΕΚ στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Είναι και ο Κάρλ Ίνγκλις. Μας συστήθηκε σαν ένας παίκτης που έχει πολλούς τρόπους να βάλει την μπάλα στο καλάθι. Και άπαντες περιμένουν από αυτόν να δείξει πτυχές των ικανοτήτων του.

Μαζί και ο Βαγγέλης Ζιάγκος που έκανε αγώνα δρόμου όλη την εβδομάδα να τον βάλει μέσα στα περισσότερα συστήματα. Να μάθει το παιχνίδι των συμπαικτών του και να βγάλει στο παρκέ  τα καλά του στοιχεία. Είναι σαφές ότι από τη μια μέρα στη άλλη δεν γίνονται θαύματα, αλλά ο Ίνγκλις είναι ένας λόγος για να αισιοδοξεί ο προπονητής, ότι η ομάδα θα αφήσει πίσω της την θλιβερή εικόνα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και θα δείξει ανταγωνιστική.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X