Πειρατές του Ονείρου: "Όλοι κοντά στον Μάριο"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

peiratesΑνακοίνωση εξέδωσαν οι “Πειρατές του ονείρου”  ενημερώνοντας πως την Δευτέρα (3/11) θα διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση μεταξύ παλαιμάχων ΑΕΚ και Γαλατσίου με σκοπό την βοήθεια στον Μάριο Φαρτούρο ύστερα από το τροχαίο ατύχημα που υπέστη.

Η Ανακοίνωση:

“ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΚΕΙ!!!

 

Η ψυχή μας, ο νους μας, το “είναι μας” ολόκληρο, στοχοπροσηλώνονται στο πιο μεγάλο μας όνειρο, στην κορωνίδα των διεκδικήσεων και των προσδοκιών του λαού της Ομάδας της Προσφυγιάς, που αφορά βέβαια την πολυπόθητη ανοικοδόμηση του Γηπέδου της Α.Ε.Κ. στα τιμημένα χώματα της Προσφυγομάνας Νέας Φιλαδέλφειας!

Οι καρδιές εκατομμυρίων Ενωσιτών πάλλονται σε ρυθμούς… Νέας Φιλαδέλφειας!!! Θα τα καταφέρουμε! Και ο Αετός της Προσφυγιάς θα φτερουγίσει ξανά θριαμβευτής πάνω από τη δική του Γη! Εκεί όπου πολύ σύντομα δεν θα υπάρχουν πια τα μπάζα και τα θλιβερά ερείπια της καταστροφής, αλλά το ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, το κάστρο της ΑΕΚΑΡΑΣ! Γιατί η αναγέννηση της ΑΕΚ περνά ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ μέσα από την κατάκτηση αυτού του μεγάλου στόχου. Εις τους αιώνας των αιώνων Νέα Φιλαδέλφεια και μόνον!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΙΟ…

 Τη Δευτέρα 3 Νοέμβρη στο γήπεδο του Γαλατσίου στο Άλσος Βεϊκου στις 5.30 το απόγευμα θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων της Α.Ε.Κ και των παλαιμάχων του Γαλατσίου με ιερό σκοπό: να βοηθηθεί ο συνενωσίτης αδερφός Μάριος Φατούρος που βίωσε και βιώνει μία πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας μετά από ένα βαρύ τραυματισμό που υπέστη σε τροχαίο ατύχημα που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Ο Μάριος -που σημειωτέον, ήταν από τα παιδιά που στήριζε με την παρουσία του την ΑΕΚΑΡΑ μας και το πειρατικό του ονείρου- έχει ανάγκη από ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα αποκατάστασης και αυτό απαιτεί και τη δική μας αλληλεγγύη. Το «εισιτηριάκι αλληλεγγύης» στοιχίζει μόνο 3 ευρώ και σας καλούμε να δώσετε το παρόν σας στο φιλικό αγώνα. Μετά όλοι στο Μπάσκετ για το ντέρμπι με το γάβρο…

ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

Για την υπογραφή:

ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X