Επισημοποιείται η νέα εποχή στη «Βασίλισσα» με Αγγελόπουλο – Κουτά

Κουτάς στο enwsi.gr: "Στόχος να οδηγήσουμε την Βασίλισσα στην κορυφή"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

koutas1Στο enwsi.gr είχατε την ευκαιρία να διαβάσετε τις αποκλειστικές δηλώσεις του Χάρη Κουτά για το μπάσιμο του στην ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο χρηματοδότης της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ είχε μιλήσει στις 19 Οκτωβρίου στο enwsi.gr και είχε κάνει γνωστή την πρόθεση του να ασχοληθεί ενεργά με τη «Βασίλισσα», προκειμένου να την οδηγήσει και πάλι στα υψηλά στρώματα του ελληνικού μπάσκετ.

Το απόγευμα της Πέμπτη επίσης διαβάσατε αποκλειστικά, για τη σύσκεψη κορυφής που έγινε και στην οποία πήραν μέρος οι Αγγελόπουλος, Κουτάς και Αλεξίου. Πλην των μεταγραφικών που απασχολούν άμεσα το τμήμα, προχώρησε και η διαδικασία εισόδου στην ΚΑΕ του Κουτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, ολοκληρώθηκε ουσιαστικά το διαδικαστικό της υπόθεσηε και τις επόμενες μέρες αναμένεται να πέσουν οι τελικές υπογραφές και το δίδυμο Κουτά – Αγγελόπουλου να «τρέξει» το τμήμα. Η παρουσία του Αλεξίου έλυσε όλα τα νομικά ζητήματα που προκέκυψαν και πλέον οι δύο άνδρες έχουν βάλει ήδη μπροστά, έχοντας να ανέβουν έναν ανηφορικό δρόμο.

Αγγελόπουλος και Κουτάς θα παλέψουν για τον κοινό στόχο. Να φέρουν και πάλι τη «Βασίλισσα» στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ. Κάτι που ασφαλώς χρειάζεται χρόνο και χρήμα, αλλά αμφότερα είναι στοιχεία που μπορούν οι δύο ιδιοκτήτες της ΚΑΕ να προσφέρουν. Οι δύο άνδρες έχουν άμεση επικοινωνία και με τον Αλέξη Αλεξίου, ενημερώνονται καθημερινά για τα της ομάδας, ενώ όπως είναι λογικό έχουν τον τελευταίο λόγο για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X