Την κορυφαία άμυνα στο Κύπελλο έχει η ΑΕΚ με 360 λεπτά στο… μηδέν

Την κορυφαία άμυνα στο Κύπελλο έχει η ΑΕΚ με 360 λεπτά στο… μηδέν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ËÁÌÐÑÏÐÏÕËÏÓ ÐÉÅÑÉÊÏÓ - ÁÅÊ (ÖÉËÉÊÏ)Δύο αγωνιστικές έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα στο Κύπελλο Ελλάδος και έχουν ξεχωρίσει ήδη οι πρώτες ομάδες που έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, εκεί όπου θα μείνουν 16 ομάδες.

Από τις 32 ομάδες που συμμετέχουν τώρα σε αυτή την φάση μόνο δύο ομάδες δεν έχουν δεχθεί γκολ. Η ΑΕΚ στον 5ο όμιλο είναι στην κορυφή με τέσσερις βαθμούς και 3-0 γκολ και τα Χανιά στον 8ο όμιλο με τέσσερις βαθμούς και 1-0 γκολ που βρίσκονται στην 2η θέση.

Η Ένωση μάλιστα έχει την κατάσταση στα χέρια της μια και με νίκη ή ισοπαλία στο ματς με τον Ατρόμητο για την 3η αγωνιστική προκρίνεται, κάτι στο οποίο μεγάλο ρόλο έχει παίξει για ακόμη μια φορά η εξαιρετική της άμυνα.

Ωστόσο, να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα στον φετινό θεσμό που ακόμη δεν έχει δεχθεί γκολ, καθώς είχε νικήσει με 4-0 και 0-1 τον Φωκικό στην α’ φάση, ενώ τα Χανιά είχαν δεχθεί δύο γκολ από τους Τράχωνες. Άρα στο σύνολο οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν 360 λεπτά δίχως να δεχθεί γκολ, ενώ στο πρωτάθλημα έχει δεχθεί σε τρία παιχνίδια ένα γκολ και αυτό από το σημείο του πέναλτι.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X