Ίνγκλις: "Θελω να μπούμε στα πλέι οφ με την ΑΕΚ, χτίζουμε κάτι καινούργιο στην ομάδα"

Η παρουσίαση του Ίνγκλις (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

inglis parousiashΤην… πρεμιέρα του απέναντι στα ΜΜΕ έκανε σήμερα ο Καρλ Ίνγκλις ως παίκτης της ΑΕΚ, ενώ το ντεμπούτο του θα το κάνει την Δευτέρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο Καναδός γκαρντ μίλησε για πρώτη φορά ενώπιον των δημοσιογράφων για τη μεταγραφή του στην Βασίλισσα και τόνισε ότι ο στόχος του με την ΑΕΚ είναι να μπει η ομάδα στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας και να περάσει στα πλέι οφ της Α1 μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ίνγκλις:

Για το λόγο που ήρθε στην ΑΕΚ: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ευρώπη για να παίξω. Είναι χαρά μου που θα αγωνιστώ στην ΑΕΚ την οποία έχω ακούσει πως τη λένε «Βασίλισσα». Οπότε είμαι αρκετά ενθουσιασμένος που θα βοηθήσω στο να «χτίσουμε» ξανά τη «Βασίλισσα».

Για την ΑΕΚ: «Ξέρω αρκετά πράγματα για την ιστορία της ΑΕΚ, το παρελθόν της. Για το ελληνικό Πρωτάθλημα γνωρίζω πολλά πράγματα. Είχα παίξει και παλαιότερα στην Ευρωλίγκα εναντίον του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Είναι ένα δυνατό Πρωτάθλημα και είναι πρόκληση για μένα να συμμετάσχω σε αυτό».

Για το ρόλο του στην ΑΕΚ: «Το σκοράρισμα είναι το δυνατό μου σημείο. Είμαι πολύ επιθετικός παίκτης με πάθος και ενέργεια στο παιχνίδι μου. Αλλά θα κάνω ο,τιδήποτε μου ζητηθεί και θα προσπαθήσω να βοηθήσω αμυντικά και επιθετικά».

Για τους προσωπικούς του στόχους αλλά και για τους στόχους της ΑΕΚ: «Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω το κλαμπ να έχει επιτυχίες. Χτίζουμε κάτι καινούριο εδώ. Θέλω να μπούμε στα πλέι οφ. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας και θα κάνω τα πάντα για να διακριθώ τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο».

Για το αν αποτελεί πρόβλημα το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν παίζει φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Ευρωλίγκα ή Eurocup): «Αρχικά, αυτό ήταν ένα πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις. Έχω παίξει πολλά χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αλλά εδώ ξεκινάμε κάτι καινούριο. Έρχομαι να αγωνιστώ σε ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα το οποίο παρακολουθεί πολύς κόσμος. Είναι πρόκληση για μένα. Μακάρι τα επόμενα χρόνια η ομάδα να παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να αποτελώ εγώ κομμάτι της ομάδας».

Για το αν έτοιμος για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Θα δούμε τη Δευτέρα τι θα γίνει. Τα τελευταία μου παιχνίδια ήταν φέτος το καλοκαίρι με την Εθνική ομάδα του Καναδά. Από φυσική κατάσταση είμαι καλά. Αγωνιστικά θα φανεί την Δευτέρα σε τι κατάσταση είμαι. Όμως είμαι σίγουρος ότι καθημερινά θα βελτιώνομαι τόσο εγώ όσο και η ομάδα. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο, με μία δυνατή ομάδα που παίζει στην Ευρωλίγκα αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

Για το αν γνωρίζει κάτι για τον κόσμο της ΑΕΚ και αν έχει να στείλει κάποιο μήνυμα: «Ξέρω ότι οι Έλληνες οπαδοί βγάζουν ενέργεια. Και οι οπαδοί της ΑΕΚ γνωρίζω ότι είναι αρκετά «τρελοί». Ξέρω ότι βγάζουν ενέργεια και ενθουσιασμό. Ελπίζω να τους προσθέσω και εγώ ενέργεια με την εμφάνισή μου την Δευτέρα».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X