Διορία μέχρι αύριο στον Πίνκνεϊ για να έρθει Αθήνα, αλλιώς η μεταγραφή του θα είναι στον "αέρα"

Προφορική συμφωνία της "Βασίλισσας" με τον Αμερικανό Κέβιν Πίνκνεϊ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kevvin pinkney pinkeiΤο enwsi.gr σας ενημέρωσε από χθες για την συμφωνία του Κέβιν Πίνκνεϊ με την ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της “Βασίλισσας” μάλιστα να έχουν ετοιμάσει και τα εισιτήρια για την άφιξη του Αμερικανού σέντερ στη χώρα μας. Τις τελευταίες ώρς πάντως τα …ίχνη του Πίνκνεϊ αγνοούνται με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι της Ένωσης να στέλνουν στον παίκτη το μήνυμα ότι έχει διορία μέχρι αύριο, Σάββατο, ώστε να αφιχθεί στην Αθήνα για να προχωρήσει η διαδικασία και να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα.

Αυτό που τονίζεται μάλιστα ανεπίσημα είναι ότι σε περίπτωση που ο Αμερικανός δε δώσει σημεία ζωής τις επόμενες ώρες, είναι αποφασισμένοι να ψάξουν για άλλες λύσεις στη ρακέτα. Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες που τους θέλουν να έχουν έτοιμη εναλλακτική λύση από το εξωτερικό. Ο Κέβιν Πίνκνεϊ πάντως παραμένει μέχρι στιγμής η βασική επιλογή τους και οι υπεύθυνοι της “Βασίλισσας” ελπίζουν ότι το θέμα θα λήξει θετικά με την άφιξη του παίκτη στη χώρα μας.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X