Το enwsi.gr αποκαλύπτει την προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με τον Ντελινινκάιτις

O Ντελινινκάιτις που θέλει η "Βασίλισσα" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

delinikaitisΣύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr οι άνθρωποι της ΑΕΚ συμφώνησαν προφορικά με τον Τόμας Ντελινινκάιτις και αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να συζητήσουν τις λεπτομέρειες και να στείλουν το συμβόλαιο για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Ο Λιθουανός φόργουορντ έχει σημαντική εμπειρία από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενώ πριν από τέσσερα χρόνια είχε φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, άρα γνωρίζει και την ελληνική Basket League. Τις τελευταίες ώρες οι δύο πλευρές είχαν άμεση επικοινωνία και όλα δείχνουν ότι η Ένωση βρίσκεται πλέον πιο κοντά από ποτέ στην απόκτηση του 32χρονου Λιθουανού “άσου”. Ανεπίσημα υποστηρίζεται ότι το επόμενο βήμα είναι να συνταχθεί το συμβόλαιο που θα σταλεί στον Ντελινινκάιτις ώστε να το υπογράψει και να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία. Στην ΑΕΚ πάντως όσο δεν έχουν στα χέρια τους την υπογραφή του παίκτη, κρατούν μικρό καλάθι, αφού όπως έχουν δει σε αρκετές πριπτώσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, καμία μεταγραφή δεν ολοκληρώνεται μόνο με την προφορική συμφωνία.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X