Γιακουμή στο enwsi.gr: "Μόνοι μας θα αλλάξουμε τους στόχους της ομάδας" (VIDEO)

Γιακουμή στο enwsi.gr: "Όλοι μαζί να στηρίξουμε την ΑΕΚ, νωρίς να βάλουμε στόχους"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

giakoumi Γιακουμή ΑΕΚΑποτελεί τη «μητέρα του λόχου» στην ΑΕΚ και βοηθά με την εμπειρία της τις υπόλοιπες αθλήτριες του τμήματος, μέσα και έξω απο το παρκέ. Η Δήμητρα Γιακουμή μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για την 3η νίκη της Ένωσης στο πρωτάθλημα, που την φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας.  Η έμπειρη κεντρική της ΑΕΚ, ξεκαθάρισε ότι παιχνίδι με το παιχνίδι η ομάδα γίνεται καλύτερη και περιμένει τη συνέχεια για να διαπιστώσει αν θα αλλάξουν οι στόχοι της ομάδας.

Αναλυτικά

 Πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι η ομάδα έχει ξεκίνησε με τρία στα τρία στο πρωτάθλημα;

«Είναι πολύ σημαντικό, ξεκινήσαμε με τρία στα τρία, είχαμε μια ευκαιρία να ξεκινήσουμε δυναμικά και λόγω προγράμματος.Θέλαμε να συνεχίσουμε νικηφόρα , έτσι ώστε να ανέβει η ψυχολογία της ομάδας και να δεθούμε μέσα απο αυτά τα παιχνίδια. Βήμα βήμα, βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ευελπιστώ ότι θα πάμε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Ηρακλή και θα κάνουμε το τέσσερα στα τέσσερα και να έχουμε τον χρόνο να γινόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι καλύτεροι».

 Τακτικά η ομάδα βελτιώνεται απο παιχνίδι σε παιχνίδι;

«Βλέπω ότι η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερη, λειτουργούν κάποιοι αυτοματισμοί στον αγωνιστικό χώρο, αλλά θεωρώ ότι η ομάδα μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα».

Παίζει ρόλο και η κούραση ενόψει του επόμενου αγώνα;

«Με σοβαρότητα δική μας πιστεύω ότι από μας εξαρτάται και με πολλή καλή αντιμετώπιση της αγωνιστικής μας κατάστασης, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε».

Μετά το τρία στα τρία περνάει στο μυαλό σας κάτι παραπάνω απο τους στόχους που αρχικά είχατε θέσει;

«Οι στόχοι θα μπαίνουν σιγά σιγά. Εξαρτάται απο την δική μας απόδοση και απο τα δικά μας νικηφόρα αποτελέσματα. Αρχικά μένουμε στον στόχο που είχαμε θέσει και στη συνέχεια μπορούν να αλλάξουν οι στόχοι της ομάδας».

[youtube id=”pbtRTy_P8cY” width=”600″ height=”350″]

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X