Ντακόλ, Κορδέρο και Ζόριτς φόρεσαν το συλλεκτικό ρολόϊ της ΑΕΚ (VIDEO)

Ντακόλ, Κορδέρο και Ζόριτς φόρεσαν το συλλεκτικό ρολόϊ της ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

zoric_dakol_korderoΟ Αλεσάντρε Ντακόλ, ο Μιγκέλ Κορδέρο και ο Ντάρκο Ζόριτς βρέθηκαν στην παρουσίαση του νέου συλλεκτικού ρολογιού της ΑΕK. Εκεί βρέθηκε το enwsi.gr και σας παρουσιάζει βίντεο και φωτό.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές του δικεφάλου συνοδευόμενοι από τον εμπορικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ Νίκο Καραούζα και τον Βαγγέλη Γιαννίση έδωσαν το “παρών” στο κατάστημα “Vichos” στο Κολωνάκι, στο οποίο έγινε τα αποκαλυπτήρια του συλλεκτικού ρολογιού με το σήμα της ΑΕΚ για τα 90 χρόνια ιστορίας της ομάδας. Στην αγορά θα κυκλοφορήσουν μόλις 150 κομμάτια για, εκ των οποίων ήδη έχουν προμηθευτεί τα δικά τους οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται φέτος στο ρόστερ. Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός των ρολογιών που είναι διαθέσιμα για τον κόσμο έχει μειωθεί ακόμα περισσότερο.

Το συλλεκτικό ρολόϊ με τον δικέφαλο αετό θα κοστίζει κάτι λιγότερο από 300 ευρώ και θα μπορεί να το προμηθευτεί κάποιος στα καταστήματα “Vichos”, ενώ σύντομα θα υπάρχει και στο επίσημο κατάστημα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

[youtube id=”BNieMgBTOPM” width=”600″ height=”350″]

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X