"Θα είναι καλό να πάρουμε το κύπελλο, αλλά το πρωτάθλημα είναι σημαντικό" (VIDEO)

Δείτε τα τρία γκoλ της ΑΕΚ με τον Ηρακλή Ψαχνών (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÇÑÁÊËÇÓ ØÁ×ÍÙÍ (ÊÕÐÅËËÏ 2014-2015)Ο Αλεσάντρε Ντακόλ αποκλειστικά στην κάμερα του enwsi.gr. Ο Βραζιλιάνος με δύο ασίστ ήταν ένας απ’ τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στη νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών και μίλησε στο τέλος του ματς για το αποτέλεσμα, το κύπελλο και την δική του απόδοση.

“Μπήκαμε δυνατά από την αρχή και καταφέραμε να βάλουμε το πρώτο γκολ στο α’ ημίχρονο κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό Πήραμε τη νίκη, πήραμε και ψυχολογία για το πρωτάθλημα και είναι όλα καλά. Συνεχίζουμε. Σε κάθε ματς θέλουμε πολλά γκολ. Σήμερα όμως ήταν ιδιαίτερο ματς αφού στο κύπελλο μετράνε τα πολλά γκολ και το θέλαμε πολύ”, τόνισε αρχικά ο Ντακόλ στο enwsi.gr, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δική του πολύ καλή απόδοση, αφού με δύο ασίστ συνέβαλε στην επίτευξη του στόχου της νίκης.

“Όπου μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω. Αν μπορώ να βγάζω ασίστ και να παίζω για την ομάδα θα το κάνω. Οι νίκες είναι πιο σημαντικές”.

Σε ότι αφορά για τον διπλό στόχο της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο υποστήριξε:

“Δεν έχουμε βάλει στόχο. Αν μπορέσουμε να πάρουμε το κύπελλο θα είναι καλό, αλλά συγκεντρωνόμαστε πιο πολύ στο πρωτάθλημα που είναι πιο σημαντικό”.

[youtube id=”6dWFUEO1Y0s” width=”600″ height=”350″]

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ – ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X