Δέλλας: "Ανταποκρίθηκαν και οι πέντε αλλαγές που έκανα στην ενδεκάδα"

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ηρακλής Ψαχνών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas borbokisΑπόλυτα ευχαριστημένος για την εικόνα του 3-0 της ΑΕΚ επί του Ηρακλή Ψαχνών εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος του αγώνα.

Ο τεχνικός της Ένωσης μάλιστα τόνισε ότι ανταποκρίθηκαν σε ότι ζήτησε και οι πέντε αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα του αναφέροντας «Για εμάς αυτό το ματς ήταν πολύ σημαντικό. Μπορεί το πρωτάθλημα να είναι πρώτος στόχος, αλλά και το Κύπελλο θέλει σοβαρότητα και πειθαρχία. Θέλουμε να προχωρήσουμε. Σήμερα σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς, είχαμε ισορροπία και στα δύο ημίχρονα. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Τηρήσαμε κατά γράμμα ότι είχαμε πει. Είμαι χαρούμενος γιατί και οι πέντε αλλαγές ανταποκρίθηκαν .Έχουμε δύσκολο εκτός έδρας ματς τώρα. Μπορούσαμε και μεγαλύτερο σκορ αν ήμασταν πιο τυχεροί, αλλά είχαμε καλή εικόνα γενικά.  Νομίζω ότι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, είχαμε διάρκεια, φάσεις και αυτό θέλει να βλέπει ο κόσμος. Όσο περνάνε τα παιχνίδια, θα βρίσκονται οι παίκτες μεταξύ τους».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X