Η μέρα που δάκρυσε ο Θ(ε)ωμάς (VIDEO)

Η μέρα που δάκρυσε ο Θ(ε)ωμάς (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η στιγμή είναι μοναδική. Από εκείνες που ελάχιστοι μπορούν να βιώσουν στη ζωή τους, που μένει για πάντα χαραγμένη στο νου. Ηταν η μέρα που δάκρυσε ο Θεός της ΑΕΚ, ο μοναδικός Θωμάς Μαύρος. Ηταν η μέρα που ο κόσμος της Ενωσης απένειμε τις τιμές και τη δόξα που άξιζε στον μεγαλύτερο σκόρερ που ανέδειξαν τα ελληνικά γήπεδα. Περισσότεροι από 25.000 Ενωσίτες σηκώθηκαν όρθιοι, χειροκρότησαν με θέρμη και φώναξαν ξανά στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας: «Ποιος, ποιος, ποιος, ο Μαύρος ο Θεός». Και αποδείχθηκε, πως ακόμα και οι Θεοί βουρκώνουν.

Η κίνηση έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία, από τη στιγμή που η αποθέωση και η καθολική αναγνώριση στον Μαύρο δεν έγινε όταν το ματς είχε κριθεί. Με το γκολ που πέτυχε ο Θωμάς, είχε ισοφαρίσει για τον Πανιώνιο σε χρονικό σημείο όπου όλα ήταν ανοιχτά. Βέβαια, εκείνη η ΑΕΚ της σεζόν 1989/90 δεν παιζόταν και διέλυσε στη συνέχεια τον αντίπαλο της. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό το κοντράστ συναισθημάτων και της υποδοχής που επεφύλαξαν οι φίλοι της ΑΕΚ στον Μαύρο και στον…Διαβολόγη Παπαδόπουλο.

Η ΑΕΚ έκανε πλάκα στον αντίπαλο της, επικρατώντας τελικά με το εντυπωσιακό 7-1. Ο Ντανιέλ Μπατίστα επιβεβαίωσε εξ αρχής πόσο σπουδαία μεταγραφή ήταν και σκόραρε τέσσερις φορές, ενώ δύο γκολ πέτυχε ο Τζίμης Πατίκας και ένα ο Γιώργος Σαββίδης. Το ματς έγινε λίγες ημέρες πριν το ματς με τη Μαρσέιγ για το κύπελλο πρωταθλητριών και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε επιλέξει να αγωνιστούν οι: Οικονομόπουλος, Βασιλόπουλος, Χατζής, Μανωλάς (68′ Πεππές), Κούτουλας, Σταματής, Πατίκας, Σαβέβσκι, Μπατίστα, Οκόνσκι (62′ Παπαϊωάννου), Σαββίδης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X